Meditáció – online

10 alkalom vasárnap reggelenként, október 4-december 6.  

A külső világot jól ismerjük, a belső világunkat, az elme tudatalatti és tudattalan részeit azonban nem. A meditáció célja e területek megismerése azzal a céllal, hogy megtisztítsuk ezeket a nem kívánatos tartalmaktól, amik olyan erővel rendelkeznek, hogy befolyásolják az egész személyiségünket.  A Satyananda Yoga tökéletesen felépített rendszert kínál ezen a területen is. A 10 alkalom során az alábbi meditációs technikákat   fogjuk végezni.

Szint: A program alkalmas mindazok számára, akik megismernék a Satyananda Yogában tanított meditációs technikákat.

A program során gyakorolt technikák

  • Adzsapa dzsapa – az egyik legősibb meditációs technika kezdő szakaszai, lépésről lépésre
  • Antar Mouna, a belső csend meditáció 5/1-3 szakasza
  • Jóga nidrá – Swami Satyananda Saraswati világhírű mélyrelaxációs módszere.

A 10 alkalom időpontjai
2020. október 4-december 6. között, vasárnaponként, 8:30-9:30 óra között.

Részvételi lehetőség csak bérlettel
Az online órákon csak bérleteseket fogadunk. Minimális létszám 10 fő.

Bérlet vásárlás
A 10 alkalmas bérlet ára 12000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj előzetes befizetéséhez kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezés az után kerül elfogadásra, amikor a jelentkező befizette a részvételi hozzájárulást is.

Jelentkezési határidő
2020. szeptember 25.

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
Az óra kezdése előtt 20 perccel küldünk egy meghívót a regisztráltaknak e-mailben, egy hivatkozással (linkkel). A linkre kattintva megnyílik az alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni. A csatlakozás másik módja, ha megnyitod az előre letöltött Zoom alkalmazást, és az emailben megkapott Meeting ID-t és Password-öt használod a bejelentkezéshez.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy ez egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, a tanár nem láthat minden résztvevőt úgy, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a résztvevők csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt az online órán, esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára belépéseddel ezt elfogadod!