Támogatható projektek

Az ásram munkahely, ahol többszintű munka folyik: dolgozunk a központ fenntartásán és fejlesztésén, valamint a saját személyiségünk jobbításán. A hozzájárulások minden formáját szívesen fogadjuk a projektjeinkhez, legyen az anyagi támogatás, önkéntesi munkavégzés, kapcsolati tőke vagy pályázati lehetőség.

„Szolgálj, szeress, adj” – Tevékenységeinkben a szolgálat, szeretet és adás alapelveit követjük Sri Swami Sivananda és Sri Swami Satyananda példamutatása szerint. Erőforrásainkat és tudásunkat mások jól-léte érdekében használjuk, támogatva rászorulókat és szükségben szenvedőket.

  • Ösztöndíj a Bihar Yoga Bharati kurzusára

A Bihar Yoga Bharati a világ elő jógaegyeteme, ahol magas szintű jógikus tanulmányokat lehet folytatni. A kurzusok Indiában, a Bihar állambeli Mungerben zajlanak, az alaptanfolyam 4 hónapos és bentlakásos. Támogatókat keresünk ahhoz, hogy évente hozzá tudjunk járulni egy személy képzéséhez, aki anyagi lehetőségei miatt egyébként nem tudna kijutni erre a képzésre. Az ehhez szükséges összeg: 300 ezer forint. Hogyan küldhet támogatást?

  • Idős és magányos emberek támogatása

A somogyi Szólád faluban évek óta támogatunk rászorulókat. E projekt célja, hogy idős és egyedülálló emberek közül néhánynak rendszeres étkezést, valamint télre tűzifát biztosítsunk. A támogatandó személyeket a helyi önkormányzat bevonásával választjuk ki. A projekt bármilyen összeggel támogatható. Hogyan küldhet támogatást?

  • Fizess be valakit jógatáborba!

Sokak számára nem csak a nyári táborokon való részvétel, de még az ásramba való eljutás is anyagi nehézséget jelent. Ezért hoztuk létre ezt a projektet, amelyben a befolyt összeget rászoruló személyek program-részvételi díjának és/vagy a szóládi ásramba való utazásának fedezésére fordítjuk. A kurzusok átlagára: 30 ezer forint, az útiköltség egy alkalomra: 5 ezer forint. Hogyan küldhet támogatást?

Hogyan küldhet támogatást?

Banki átutalás: Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány
CIB Bank: 10700505-66317678-51100005

A közleményben tüntesse fel a támogatás célját vagy írja be, hogy „adomány”.

Kapcsolat:

info@satyananda.hu