Támogatható projektek

Az ásramot tekinthetjük munkahelynek, ahol többszintű munka folyik: dolgozunk a központ fenntartásán és fejlesztésén, valamint a saját személyiségünk jobbításán. A hozzájárulások minden formáját szívesen fogadjuk a projektjeinkhez, legyen az anyagi támogatás vagy önkéntesi munkavégzés.

„Szolgálj, szeress, adj” – Tevékenységeinkben a szolgálat, szeretet és adás alapelveit követjük Sri Swami Sivananda és Sri Swami Satyananda példamutatása szerint. Erőforrásainkat és tudásunkat mások jóléte érdekében használjuk, támogatva rászorulókat és szükségben szenvedőket.

Ásram főépület építésének támogatása
Hamarosan elkezdjük az ásram főépületének építését, amihez örömmel fogadunk adományokat. Az épület kétszintes lesz, mintegy 400 négyzetméter alapterületen, több jógateremmel és kiszolgáló helyiségekkel. Az épület lehetővé teszi, az ásram négyévszakos működését. Az építészeti tervek elkészültek, jelenleg az engedélyezési eljárás folyik. Az építkezés várható kezdete 2020. szeptember.

Ösztöndíj a Bihar Yoga Bharati kurzusaira
A Bihar Yoga Bharati a világ elő jógaegyeteme, ahol magas szintű jógikus tanulmányokat lehet folytatni. A kurzusok Indiában, a Bihar állambeli Mungerben zajlanak, az alaptanfolyam 4 hónapos és bentlakásos. Támogatókat keresünk ahhoz, hogy évente hozzá tudjunk járulni egy személy képzéséhez, aki anyagi lehetőségei miatt egyébként nem tudna kijutni erre a képzésre. Az ehhez szükséges összeg: 300 ezer forint.

Idős és magányos emberek támogatása
A somogyi Szólád faluban évek óta támogatunk rászorulókat. E projekt célja, hogy idős és egyedülálló emberek közül néhánynak rendszeres étkezést, valamint télre tűzifát biztosítsunk. A támogatandó személyeket a helyi önkormányzat bevonásával választjuk ki. A projekt bármilyen összeggel támogatható. Hogyan küldhet támogatást?

Fizess be valakit jógatáborba!
Sokak számára nem csak a nyári táborokon való részvétel, de még az ásramba való eljutás is anyagi nehézséget jelent. Ezért hoztuk létre ezt a projektet, amelyben a befolyt összeget rászoruló személyek program-részvételi díjának és/vagy a szóládi ásramba való utazásának fedezésére fordítjuk. A kurzusok átlagára: 30 ezer forint, az útiköltség egy alkalomra: 5 ezer forint. Hogyan küldhet támogatást?

Hogyan küldhet támogatást?
Banki átutalás: Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány CIB Bank: 10700505-66317678-51100005
A közleményben tüntesse fel a támogatás célját vagy írja be: adomány.

Kapcsolat
info@satyananda.hu