Magyar Jóga Társulás

A Magyar Jóga Társulás története 2005-ben kezdődött, amikor tradíciónk spirituális vezetője Swami Niranjanananda Saraswati engedélyt adott a megvalósításra. 2006-ban vásároltuk a területet, 2008-ban pedig Swami Niranjanananda tartott földszentelést. 2010-ben tartottuk az első programokat, 2011-ben pedig a hivatalos megnyitót Swami Satsangi vezetésével.

Elvonulásokat és táborokat tartunk itt elismert nemzetközi tanítók vezetésével. A tradicionális jóga tanításait követjük, melynek célja a boldog, egészséges és elégedett élet. Programjaink harmonikus keverékét kínálják a jóga három aspektusának, a gyakorlatnak, a szádhanának és az életmódnak. Jelentősége, hogy a jógaórákon tanult módszereket átültetjük a gyakorlatba olyan hétköznapi tevékenységek során, mint a főzés, mosogatás, kertészkedés, stb., így végül a jóga az életünk szerves részévé, életmóddá válik.

Az ásram Szóládon található, mindössze négy kilométerre a Balatontól. Balatonszárszótól és az M7 autópályáról öt perc alatt elérhető.

Kapcsolat:    E-mail