Barion Pixel

Meditáció – online program középhaladóknak

8 alkalom vasárnap reggelenként,  2021. január 24-március 14.  

A jóga modern korának jógamesterei közül Swami Satyananda volt az, aki leírta és tökéletes rendszerbe foglalta az úgynevezett pratjáhára technikákat, melyek stabil alapként szolgálnak az önmegismerés és önfejlesztés útján, valamint a fizikai, mentális és érzelmi feszültségek oldásának, a hit és az önbizalom fejlesztésének és a pozitív életszemlélet erősítésének területén. A program az ezekben való eligazodást és elmélyülést szolgálja.

Egy SATYANANDA YOGA® program, Swami Bhaktananda vezetésével.

Szint
A programra azokat várjuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal a Satyananda Yogában. Kezdőknek a Meditáció felfedezése című programunkat ajánljuk, melyen keresztül megszerezhetik a további szintekhez szükséges alapot.

A program során gyakorolt technikák
Kája Szthérjam – az ülésben végzett meditációs gyakorlatok alapja
Adzsapa dzsapa – az egyik legősibb meditációs technika kezdő szakaszai, lépésről lépésre

A 8 alkalom időpontjai
2021. január 24 – március 14. között, vasárnaponként 8:00-9:00 óra között.

Részvételi lehetőség csak bérlettel
Az online órákon csak bérleteseket fogadunk. Minimális létszám 10 fő.

Bérlet vásárlás
A 8 alkalmas meditációs bérlet ára 12000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj előzetes befizetéséhez kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezés az után kerül elfogadásra, amikor a jelentkező befizette a részvételi hozzájárulást is.

Jelentkezési határidő
2020. január 20.

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
Az óra kezdése előtt 20 perccel küldünk egy meghívót a regisztráltaknak e-mailben, egy hivatkozással (linkkel). A linkre kattintva megnyílik az alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni. A csatlakozás másik módja, ha megnyitod az előre letöltött Zoom alkalmazást, és az emailben megkapott Meeting ID-t és Password-öt használod a bejelentkezéshez.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.