A meditáció felfedezése – online tanfolyam kezdőknek

8 alkalom vasárnap délelőtt, 2021. január 10-február 28.

A program megértést és tapasztalatot kínál a meditáció alapjaival kapcsolatban. A Satyananda Yoga tradíció egy egyedülálló és komplex rendszerben kínálja a jóga ágait és azok technikáit. A jógában a meditáció a rádzsa jóga nevű jógaág része, és a meditációhoz vezető szakaszokat a Satyananda Yogában lépésről lépésre vezető módon tanítjuk.

E nyolc alkalmas tanfolyam órái elméletből és gyakorlatból állnak, melyben az elméleti részek bepillantást adnak a jóga és azon belül a rádzsa jóga rendszerébe, a gyakorlati részekben pedig kipróbálhatsz és megtapasztalhatsz néhány, a Satyananda Yoga tradíció által tanított relaxációs és meditációs technikát. Ezen a különleges „felfedező úton” a legtapasztaltabb hazai Satyananda Yoga tanárok lesznek a segítőid.

Szint: A programra azokat várjuk, akik még nem rendelkeznek tapasztalattal a Satyananda Yogában, vagy ha igen, szeretnék elmélyíteni tapasztalatukat a meditációhoz vezető lépésekben.

A 8 alkalom időpontjai
2021. január 10 – február 28. között, vasárnaponként 10:00-11:00 óra között.

Részvételi lehetőség csak bérlettel
Az online órákon csak bérleteseket fogadunk. Minimális létszám 10 fő.

Bérlet vásárlás
A 8 alkalmas bérlet ára 15000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj előzetes befizetéséhez kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezés az után kerül elfogadásra, amikor a jelentkező befizette a részvételi hozzájárulást is.

Jelentkezési határidő
2021. január 7.

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
Az óra kezdése előtt 20 perccel küldünk egy meghívót a regisztráltaknak e-mailben, egy hivatkozással (linkkel). A linkre kattintva megnyílik az alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni. A csatlakozás másik módja, ha megnyitod az előre letöltött Zoom alkalmazást, és az emailben megkapott Meeting ID-t és Password-öt használod a bejelentkezéshez.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!