Jógaórák Budapesten

Satyananda Yoga Központ
Budapest XIII. Szent István krt. 12 III. 1/a Kapucsengő: 51

Bejelentkezés és kapcsolat

Új résztvevőktől előzetes bejelentkezést kérünk e-mailben minimum 24 órával a választott óra kezdési időpontja előtt: info@satyananda.hu

Központ-szabályok:
Érkezés legalább negyed órával a kezdés előtt, hogy legyen idő átöltözni.
A foglalkozások pontosan kezdődnek és fejeződnek be. Későket nem áll módunkban beengedni az órákra.
Higiéniai okokból az órák során használt zsebkendőt a jógaruhában (vagy annak zsebében) kell tartani.
A jógaterembe kizárólag palackozott vizet szabad bevinni; más folyadékot, üdítőt, teát, gyümölcslevet hagyjon az öltözőben. A személyes holmikat is (táska, telefon, utcai ruha, stb) hagyja az öltözőben. Jógaszőnyeget nem használunk a teremben. Ülőpárnát, plédet biztosítunk.

Mobiltelefon használata, hang és képfelvétel készítése tilos.

Ruha
A központ valamennyi foglalkozásához át kell öltözni. A váltóruha legyen tiszta, és álljon laza, bő, nem testhez simuló ruházatból, hosszú nadrágból és akár rövid vagy hosszú ujjas felsőből. Rövidnadrág, ujjatlan felső nem megfelelő.

Órák előtti étkezés
A foglalkozások előtti másfél-két órában már ne egyen!

Árak

Alkalmi belépő: 2000 Ft

Nyugdíjból élőknek és diákoknak: 1200 Ft

Havi bérlet heti egy foglalkozásra: 1750 Ft/alkalom (csak a hónap első foglalkozása előtt váltható)

Magánórák: 10 000 Ft/90 perc. Ezeken a foglalkozásokon is a Bihar Yoga módszereit alkalmazzuk, és a foglalkozások személyre szabottak. Időpont egyeztetés alapján. Bejelentkezés: info@satyananda.hu

Amit tanítunk

A Bihar Yoga célja az emberi személyiség transzformálása és fejlesztése, ezért a kilencven perces jógaóráink több elemből állnak: mantra, ászana, mudra, bandha, pránájáma, jóga nidrá relaxáció és meditáció.

Tanáraink

Jógaközpontunk tanárai sokéves képzésen szerezték tanári diplomájukat, és többen közülük éveket töltöttek Indiában, a Bihar School of Yogában (BSY).