Jógaórák Budapesten

Satyananda Yoga Központ
Budapest XIII. Szent István krt. 12 III. 1/a Kapucsengő: 51

Bejelentkezés

Központunkban csak 5-10 alkalmas bérlettel lehet részt venni jógaprogramokon. Alkalmi belépővel nem látogathatóak az óráink.  Az aktuális lehetőségekről itt tájékozódhat.

Központ szabályok
Érkezés legalább negyed órával a kezdés előtt, hogy legyen idő átöltözni.
A foglalkozások pontosan kezdődnek és fejeződnek be. Későket nem tudunk fogadni.
A központba nem szabad behozni semmilyen közlekedési eszközt (kerékpár, segway, roller, stb.).
Higiéniai okokból az órák során használt zsebkendőt a jógaruhában vagy annak zsebében kell tartani.
A jógaterembe kizárólag palackozott vizet szabad bevinni, másfajta innivalót nem.
A személyes holmikat (táska, telefon, utcai ruha, stb) az öltözőben kell hagyni.Jógaszőnyeget nem használunk a teremben. Ülőpárnát, plédet biztosítunk, de lehet hozni sajátot is.
Mobiltelefon használata, hang és képfelvétel készítése tilos.
A vírushelyzetre való tekintettel, kérjük, hogy csak egészséges állapotban látogassák központunkat! Köszönjük!
Óráink azért kis létszámúak, hogy lehetséges legyen tartani a minimum másfél méteres távolságot a többiektől.

Ruha
A központ valamennyi foglalkozásához át kell öltözni. A váltóruha legyen tiszta, és álljon laza, bő, nem testhez simuló ruházatból, hosszú nadrágból és akár rövid vagy hosszú ujjas felsőből. Rövidnadrág, ujjatlan felső nem megfelelő.

Órák előtti étkezés
A foglalkozások előtti másfél-két órában már ne egyen!

Árak
Az aktuális programokról és azok áráról itt tájékozódhat.

Magánórák: 12 000 Ft/90 perc. Ezeken a foglalkozásokon is a Bihar Yoga módszereit alkalmazzuk, és a foglalkozások személyre szabottak. Időpont egyeztetés alapján. Bejelentkezés e-mailben.

Milyen egy foglalkozás a jóga Satyananda rendszerében?
A jóga eredeti rendszereit követő gyakorlást, melynek célja, hogy a személyiséget felépítő valamennyi területet elérjük és tápláljuk. Jógaóráink ezért úgy épülnek fel, hogy a gyakorló holisztikus értelemben a legtöbbet kapja. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció. Teljesen egyedi és csak a Satyananda Yogára jellemző, hogy három meghatározott célért három különböző mantrát alkalmaz a jógaórákon, valamint, hogy minden foglakozásnak része a Swami Satyananda által kifejlesztett jóga nidrá és az adott csoport szintjének megfelelő meditációs technikák, már a kezdő szinttől kezdve.  Az órákon így nem csak a testet, hanem az energiarendszert, az elmét és a lelket is tápláljuk, megismerhetjük a tudat tartalmait, ami hosszú távú és rendszeres gyakorlással a spirituális tudatosság kifejlődéséhez vezethet.

Tanáraink
Jógaközpontunk tanárai sokéves képzésen szerezték tanári diplomájukat, és többen közülük éveket töltöttek Indiában, a Bihar School of Yogában (BSY).