Ingyenes online jóga nidrá péntek esténként

Fókuszban a relaxáció, január 22-től, hetente

Jógát tanítunk és adni is szeretünk, ezért mostantól tradíciónk egyik csodálatos gyakorlatát ajándékba fogjuk adni az érdeklődőknek, heti rendszerességgel. Az alváson kívüli plusz relaxációra ma már szinte mindenkinek szüksége van, és ehhez az egyik leghatékonyabb technika Swami Satyananda világhírű jóga nidrája. Ezt kínáljuk a jelentkezőknek ingyenes 60 perces online program keretében péntek esténként. A program jóga elméletet és gyakorlatot is tartalmaz.

 

Időpont
Péntek esténként, 18:00-19:00 óra.

Regisztráció
Minden alkalomra külön szükséges regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével. A pénteki alkalmakra a csütörtökig jelentkezőknek küldjük el a Zoom linket. A program ingyenes, támogatást azonban örömmel fogadunk az alapítványunk működéséhez. Az adományküldés lehetőségeiért kattintson ide!

Jelentkezési határidő
Minden hét csütörtök.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A péntek esti óra előtt, aznap e-mailben küldjük a Zoom linket. A linkre kattintva megnyílik az alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni. A csatlakozás másik módja, ha megnyitod az előre letöltött Zoom alkalmazást, és az emailben megkapott Meeting ID-t és Password-öt használod a bejelentkezéshez.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. A programról tilos hang vagy képfelvételt készíteni. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!