Satyananda Yoga E-Újság

A Satyananda Yoga Újság az egyik legjelentősebb magyar nyelvű, havonta megjelenő kiadvány a jóga területén. Előadások és írások a jóga különféle ágairól: hatha jóga, rádzsa jóga, krijá jóga, karma jóga, bhakti jóga és gjána jóga. Témák többek között: spiritualitás, egészséges életmód, egészségmegőrzés, a guru szerepe, filozófia, jóga tradíció, tantra, védánta és sok más az emberi élet minden dimenzióját érintő írás.

A jóga kiemelkedő mestereinek írásai mellett az aktuális jógaórák, jógaprogramok és események leírása is megtalálhatóak az újságban.

Az újságot 2003-óta adjuk ki, ingyenes és teljes egészében önkénteseink készítik; ők végzik az írások fordítását, ellenőrzését, szerkesztését és tördelését, és jelenleg több mint 3000 érdeklődőhöz jut el havonta.

Feliratkozás a hírlevelére

 
 
 
 

Gmail promóciók

Bizonyos esetekben a Gmail a Promóciók közé sorolja hírlevelünket, ha nem kapná meg és Gmail-t használ, kérjük ellenőrizze a Promóciók között. Hogyan kerüljenek a hírlevelek az Elsődleges kategóriába?

Archívum

Az E-újság eddig megjelent számait megtalálja az archívumban.

Cikkek forrása

A Satyananda Yoga Újsághoz a cikkeket a Bihar School of Yoga nemzetközi magazinjából, a YOGA-ból vesszük át a jogtulajdonos, a Yoga Publication Trust engedélyével. Az írások további publikálásához a jogtulajdonos írásos engedélye szükséges. Az újságban közölt cikkek eredeti változatai itt találhatók: www.yogamag.net

Segítene?

Az Újságban megjelent hírekkel, felhívásokkal és írásokkal kapcsolatban szívesen fogadunk bármilyen kérdést, észrevételt, információt vagy ötletet. Ha önkéntesnek jelentkezne az újsággal kapcsolatos munkákra, írjon nekünk: info@satyananda.hu