Satyananda Yoga Központ újranyitás, szeptember 12.

Adományos program közös vacsorával

Megnyitottuk a jelentkezést a Satyananda Yoga Központ első őszi programjára. A járvány miatti lezárás idején ingyenes online órákat tartottunk , és noha az jóval ezer fő fölötti részvételi szám mutatja népszerűségüket, hatásaiban és az érzéseket tekintve mégis sokkal többet ad a társakkal való személyes találkozás és közös gyakorlás. Az újranyitó program erre ad lehetőséget számunkra; találkozhatunk a régi jógás társakkal és együtt gyakorolhatunk velük és a Satyananda Yoga Központ tanáraival. A közös gyakorlás részeként együtt kántálunk speciális mantrákat, bhadzsanokat éneklünk és lesz közös meditáció is. A program zárásaként megvendégeljük a résztvevőket.

A programot tiszteletünk és nagyrabecsülésünk kifejezéseként Swami Satyananda szannjászin születésnapján tartjuk, aki szeptember 12-én kapta beavatását a szannjászin tradícióba Swami Sivanandától.

A program lehetőség arra is, hogy részvételeddel és adományoddal támogasd Központ és a Satyananda Yoga Alapítvány tevékenységeit. A programra maximum 20 főt fogadunk.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Az elfogadott jelentkezésekről e-mailben küldünk visszaigazolást. Jelentkezési határidő: szeptember 2.

A program:
Érkezés: 16.30-tól
Kezdés: 17 óra
Befejezés: 19.30 óra

Csak a teljes programon lehet részt venni.

A központ szabályait és a ruhára vonatkozó előírásokat kérjük, olvasd el itt!