Satkarma és meditáció

A tisztulás hétvégéje, október 2-3.

A satkarmák, a hatha jóga eredeti technikái a test méregtelenítésére szolgálnak, erősítik az immunrendszert és hozzájárulnak az ideális energiaszint és a jó egészségi állapot fenntartásához A programon három satkarma technikát, a bélrendszer, a gyomor és az orrüregek tisztítását fogjuk elvégezni. A satkarmák mellett az elme relaxációját és a befelé fordulást elősegítő meditációs technikákat is gyakorlunk, valamint az ásramban szokásos jóga életmód módszereket végezzük.

Helyszín: Magyar Jóga Társulás, Szólád. Térképért kattints ide.

Időpontok: Érkezés és regisztráció: október 2. péntek, 16-17 óra
Programkezdés: október 2. péntek, 18 óra
Program vége: október 3. szombat 17 óra

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a teljes programra lehet jelentkezni, rövidebb időre nem. Köszönjük a  megértést!

Létszám: A programra maximum 12 fő jelentkezését fogadjuk, a minimális létszám 8 fő.

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezési lap kitöltéséről automatikus visszajelzést kapsz e-mailben. A helyedet úgy tudod biztosítani a programon, ha a jelentkezéssel együtt a részvételi díjat is befizeted. A befizetésről minden esetben elektronikus számlát küldünk, ami részünkről egyúttal a jelentkezés elfogadása is. Az elfogadott jelentkezők számára a program hetében egy további tájékoztató e-mailt küldünk. 

Jelentkezési határidő
2020. szeptember 18.

Hozzájárulás és fizetés
A program díja, ami tartalmazza az étkezéseket is, 10800 forint. Banki átutalással Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, CIB Bank: 10700505-66317678-51100005 – Közleménybe írni: Satkarma és meditáció

Szállás
Saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon. A szállásfoglaláshoz, kérjük, adj meg néhány adatot, amire a szállásadóknak szükségük van a bejelentési kötelezettségük teljesítéséhez.

Szállásdíj fizetés
A szállást készpénzben, a helyszínen szükséges befizetni. Ezért kérjük, hogy szállásdíjat ne utalj át az Alapítványunk számlájára! Köszönjük!

Étkezés
A program során pénteken meleg vacsorát, szombaton reggelit és ebédet biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük

Hozz magaddal
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Orrmosó edény: Az orrtisztításhoz szükséges speciális edényt biztosítjuk a gyakorlathoz azoknak, akik nem rendelkeznek sajáttal. Akinek van, kérjük, hozza magával!

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

Szeretettel várunk!