Barion Pixel

3 napos meditációs elvonulás az ásramban

Adományos program, augusztus 13-16.

Az elvonulás fő témája a rádzsa jóga ösvényének kulcsfontosságú szakasza, a pratjáhára. A rádzsa jóga az elme kezelésének jógikus módszereit foglalja össze, melynek speciális állomása a pratjáhára. Ez egy relaxált, de éber tudatállapotot jelent, ami azért kiemelkedően fontos szakasz, mert ez jelenti a kaput a külső és a belső világ között. Ma a Satyananda Yoga tradíció adja a gyakorlók számára az egyik legteljesebb rendszert a pratjáhára elérésére. A technikák lépésről vezetik őket a tudatalatti világába, miközben a figyelem és a tudatosság éber marad. A program részeként lesz még satkarma gyakorlás is, valamint az ásramban szokásos, más jóga életmód elemek is.

A programnak nincs fix részvételi díja. A hozzájárulás mértékéről mindenki maga dönthet lehetőségei szerint és attól függően, hogy mennyire értékeli ezt az alkalmat. Ezzel a kísérlettel lehetőséget szeretnénk teremteni a nehezebb anyagi helyzetben lévőknek a részvételre, az átlagnál jobb anyagi helyzetben lévőknek pedig egy jó cél  támogatására.

Időpontok: Érkezés és regisztráció: augusztus 13. csütörtök, 16-17 óra
Programkezdés: augusztus 13. csütörtök, 18 óra
Program vége: augusztus 16. vasárnap ebéd után

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a teljes programra lehet jelentkezni, rövidebb időre nem. Köszönjük a  megértést!

Adomány, hozzájárulás fizetés
Banki átutalással Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, CIB Bank: 10700505-66317678-51100005 – kérjük, ezt írja a közleménybe: Adomány

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezési lap kitöltéséről automatikus visszajelzést kapsz e-mailben. A helyedet úgy tudod biztosítani a programon, ha a jelentkezéssel együtt a részvételi díjat is befizeted. A befizetésről minden esetben elektronikus számlát küldünk, ami részünkről egyúttal a jelentkezés elfogadása is. Az elfogadott jelentkezők számára a program hetében egy további tájékoztató e-mailt küldünk. 

Jelentkezési határidő
2020. augusztus 6. A programra maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Szállás
Saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon. A szállásfoglaláshoz, kérjük, adj meg néhány adatot, amire a szállásadóknak szükségük van a bejelentési kötelezettségük teljesítéséhez.

Szállásdíj fizetés
A szállást készpénzben, a helyszínen szükséges befizetni. Ezért kérjük, hogy szállásdíjat ne utalj át az Alapítványunk számlájára! Köszönjük!

Étkezés
A program során reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük

Hozz magaddal
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.