Akhanda kirtan hétvége

8 óra mantraéneklés, július 31-augusztus 2.

A mantra jóga a hang rezgéseit használja a tudatosság finomítására és különleges tudatállapotok elérésére. A kirtan, a mantrák éneklése  az örökké nyugtalan elme lecsendesítésének egyik legjobb módszere. Ennek hosszú változata az akhanda kirtan, vagyis mantrák szünet nélküli éneklése, egy magas szintű spirituális szádhana. Kiemelkedő jógik, mint Swami Sivananda és Swami Satyananda gyakran alkalmazták ezt a módszert. 

Az akhanda kirtan a Magyar Jóga Társulás ásram egyik legnépszerűbb programja minden nyáron.  A program részeként karma jóga és havan (védikus tűzszertartás) is lesz.

Időpontok: Érkezés és regisztráció: július 31. péntek, 16-17 óra
Programkezdés: július 31. péntek, 18 óra
Program vége: augusztus 2. vasárnap reggel 9 óra

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a teljes programra lehet jelentkezni, rövidebb időre nem. Köszönjük a  megértést!

Részvételi díj
Mindössze 12500 Ft. Az ár tartalmazza a teljes program díját és a  vegetáriánus étkezéseket.

Részvételi díj fizetés
Banki átutalással Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, CIB Bank: 10700505-66317678-51100005

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezési lap kitöltéséről automatikus visszajelzést kapsz e-mailben. A helyedet úgy tudod biztosítani a programon, ha a jelentkezéssel együtt a részvételi díjat is befizeted. A befizetésről minden esetben elektronikus számlát küldünk, ami részünkről egyúttal a jelentkezés elfogadása is. Az elfogadott jelentkezők számára a program hetében egy további tájékoztató e-mailt küldünk. 

Jelentkezési határidő
2020. július 27.  A programra maximum 25 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Szállás
Saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon. A szállásfoglaláshoz, kérjük, adj meg néhány adatot, amire a szállásadóknak szükségük van a bejelentési kötelezettségük teljesítéséhez.

Szállásdíj fizetés
A szállást készpénzben, a helyszínen szükséges befizetni. Ezért kérjük, hogy szállásdíjat ne utalj át az Alapítványunk számlájára! Köszönjük!

Étkezés
A program során reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük

Hozz magaddal
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.