Guru Púrnimá hétvége és Guru Púrnimá ünnep az ásramban

Július 3-5. péntek-vasárnap

A szanszkrit púrnimá szó teliholdat jelent. A júliusi telihold napját guru púrnimának nevezik, ami az év egyik legkiemelkedőbb spirituális ünnepe. Úgy tartják, ez év legfényesebb teliholdja, ami a spirituális tanítókat, a gurukat reprezentálja.  A guru szó, melynek szó szerinti jelentése a sötétség eloszlatója, olyan energiára utal, mely képes a sötétség, vagyis a nem-tudás, kilátástalanság, zavarodottság és céltalanság eloszlatására. A guru púrnimá különleges alkalom, mert  ezen a napon a guruk bőséggel osztják az áldást mindenkinek, aki nyitott szívvel és őszintén fordul hozzájuk.

A szóládi Magyar Jóga Társulás ásramban bensőséges és méltóságteljes programmal fejezzük ki tiszteletünket tanítóink előtt, akik az inspiráció kiapadhatatlan forrását jelentik számunkra.

A részvételre két lehetőséget kínálunk

Lehet jönni a teljes hétvégére július 3-5. között, vagy csak az ünnepségre, július 5-én, vasárnap.

1. Részvétel a Guru Púrnimá hétvégén, péntektől vasárnapig.

Időpontok: Érkezés és regisztráció: július 3. péntek, 16-18 óra
Programkezdés: július 3. péntek, 19 óra
Program vége: július 5. vasárnap 21 óra

Program: Akik a teljes hétvégére jönnek, komplett ásram élményben lesz részük, ami jóval többet ad, mint egy normál jógaóra vagy egy egynapos program, hiszen itt  a jóga különböző formáinak tanulása és gyakorlása töltik ki napjainkat, vagyis a jóga gyakorlástól a jóga életmód felé haladunk.

Részvételi díj
Mindössze 16500 Ft. Az ár tartalmazza a teljes program díját és az étkezést.

Részvételi díj fizetés
Banki átutalással Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, CIB Bank: 10700505-66317678-51100005

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezési lap kitöltéséről automatikus visszajelzést kapsz e-mailben. A helyedet úgy tudod biztosítani a programon, ha a jelentkezéssel együtt a részvételi díjat is befizeted. A befizetésről minden esetben elektronikus számlát küldünk, ami részünkről egyúttal a jelentkezés elfogadása is. Az elfogadott jelentkezők számára a program hetében egy további tájékoztató e-mailt küldünk. Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Jelentkezési határidő
2020. június 26. A teljes hétvégés programot minimum 10 fővel tartjuk meg, és maximum 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Szállás
Saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon. Igény esetén vasárnapra is lehet maradni sátorozni az ásramban, és a falusi szállásokon is tudunk plusz éjszakát foglalni.

Szállásdíj fizetés
A szállást készpénzben, a helyszínen szükséges befizetni. Ezért kérjük, hogy szállásdíjat ne utalj át az Alapítványunk számlájára! Köszönjük!

Étkezés
A program során reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is. Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük

Hozz magaddal
Lásd lejjebb!

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

2. Részvétel a Guru Púrnimá ünnepen, július 5-én

Időpontok: Érkezés és regisztráció: július 5. vasárnap, 9-10 óra
Programkezdés: július 5. vasárnap, 11 óra
Program vége: július 5. vasárnap, 21 óra

Részvételi díj nincs
A Guru Púrnima napi program ingyenes. Ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevőknek, de a kölcsönösség jegyében szívesen fogadunk adományt az ásram számára.

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található.  A jelentkezési lap kitöltéséről automatikus visszajelzést kapsz e-mailben. A jelentkezésed elfogadásáról szintén e-mailben tájékoztatunk.

Jelentkezési határidő
2020. június 26.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca. Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Hozz magaddal
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Szeretettel várunk!