Élni a jógát

Jógatábor és Nemzetközi Jóganap az ásramban június 19-21. Jelentkezés lezárva

Az idei év első nyílt programjára hívunk a szóládi Magyar Jóga Társulás ásramba. A program egyik különlegessége annak a speciális integrál szádhanának az idei premierje lesz, amit a Bihar School of Yoga a Nemzetközi Jóganap alkalmából ad évente. Itt az ásramban, tapasztalt Satyananda Yoga tanárok útmutatása mellett kezdheted el az egy éves spirituális gyakorlatot. A programot úgy terveztük meg, hogy teljes és tökéletes jógaélményt adjon. A három nap során dinamikus napirendet követünk, melyben az elméleti ismeretek és gyakorlások ideális keveréke vezeti el a résztvevőket a megtapasztaláshoz, hogy nagyon jó a jógát gyakorolni, de még jobb élni. És a hab a tortán, hogy mindezt a legideálisabb környezetben, egy valódi jóga-ásramban tehetjük. Szeretettel várunk!

A program szintje
Alkalmas kezdő és haladó jógázóknak

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca.
Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezési lap kitöltéséről automatikus visszajelzést kapsz e-mailben. A helyedet úgy tudod biztosítani a programon, ha a jelentkezéssel együtt a részvételi díjat is befizeted. A befizetésről minden esetben elektronikus számlát küldünk, ami részünkről egyúttal a jelentkezés elfogadása is. Az elfogadott jelentkezők számára a program hetében egy további tájékoztató e-mailt küldünk.

Jelentkezési határidő
2020. június 12. A programra maximum 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Részvételi díj
29500 Ft. Az ár tartalmazza a program díját és a napi három vegetáriánus étkezést.

Részvételi díj fizetés
Banki átutalással Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, CIB Bank: 10700505-66317678-51100005

Szállás
Saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon.

Szállásdíj fizetés
A szállást a helyszínen szükséges készpénzben befizetni. Ezért kérjük, hogy szállásdíjat ne utalj át az Alapítványunk számlájára! Köszönjük!

Étkezés
A program során reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük!

Program időpontok
Érkezés és regisztráció: Június 19, 9-10 óra
Programkezdés: Június 19, 11 óra
Program vége: Június 21, ebéd

Hozz magaddal
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

Szeretettel várunk!

Tovább a jelentkezési laphoz.