Online kérdezz-felelek a jógáról

Ingyenes alkalom május 22-én, pénteken, 18:00-19:30

Az első két alkalom során nagy volt az érdeklődés, sok  jó kérdést kaptunk, ezért folytatjuk a programot és várjuk a további kérdéseket.  Jógagyakorlók és a jóga iránt érdeklődők kérdezhetnek a jógáról a Satyananda Yoga központ tanáraitól.   Hallhattok a Satyananda Yogában használt módszerekről is, amikkel sokat tehetünk magunk és mások fizikai, mentális érzelmi és spirituális egészségéért és jólétéért. Szeretnénk, ha a program hozzájárulna a remény és az inspiráció fenntartásához e különleges helyzetben.

Regisztráció és határidő
A találkozóra szükséges regisztrálni a név megadásával. A csütörtökön 18 óráig beérkezett regisztrációkat tudjuk fogadni.

Kérdés feltevése
A jógával kapcsolatos kérdést is az űrlapon lehet feltenni.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, ami lehet laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.

Alkalmazás letöltése
Az online találkozóhoz a Zoom nevű alkalmazást fogjuk használni, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Online találkozó
Az esemény pénteken 18 órakor kezdődik és 19:30-ig tart. Azoknak, akik regisztráltak az eseményre, küldünk egy meghívót e-mailben, ami tartalmaz egy linket. A linkre kattintva megnyílik a Zoom alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni az órához. Az élő kapcsolat pénteken 17.45-től lesz elérhető.