Barion Pixel

Satyananda Yoga óra kedden, személyes és online, 18:00-19:30

Részvétel 8 alkalmas bérlettel, 2021. november 2-december 21.

A jógában a legjobb eredményt akkor érjük el, ha gyakorlásunkban a jóga eredeti céljait, szellemiségét és alapelveit követjük. Ehhez a klasszikus jóga integrál szemléletű gyakorlást kínál, ami az ászanák mellett más technikákat is alkalmaz. A testünk mellett létezésünk többi rétegét – az energiarendszert, az elmét, a pszichét és a lelket – is szükséges táplálnunk.  A jóga Satyananda rendszere a jóga klasszikus szemléletét követi, ami a jógaórák összetételében teljesen egyedi és csak rá jellemző módon nyilvánul meg. Egy Satyananda Yoga óra különlegessége, hogy öt eltérő blokkból áll, ahol mindegyiknek fontos szerepe van abban, hogy a gyakorló elérje valamennyi személyíségterületet. Lényeges az is, hogy mindegyik területen a megfelelő arányban dolgozunk.
        A gyakorlatban ez azt jelenti – és ez adja a különleges Satyananda Yoga élményt – hogy nem csak ászanákat végzünk, hanem speciális mantragyakorlást is, és az energiarendszer számára fontos légzőgyakorlatok vagy az elme és tudat kezelésében alapvető relaxáció és meditáció is sokkal nagyobb mennyiségben szerepel egy Satyananda Yoga órán, mint bármely más jógahely óráján. Fontos az is, hogy minden Satyananda Yoga órát a résztvevők szintjének megfelelően tartunk.
        E speciális Satyananda Yoga  gyakorlásnak két fontos eredménye lesz. Az egyik a rendszeres ellazulás és feltöltődés, ami a fizikai, mentális és érzelmi  egészség megőrzésének alapfeltétele, a másik pedig a tudatosság fejlődése minden szinten.

A 8 alkalom időpontjai
2021. november 2-december 21. között, minden kedden, 18:00-19:30 óra között a budapesti Satyananda Yoga Központban. Az órákon személyesen, vagy online lehet részt venni.

Részvételi lehetőség
Az órákon csak bérleteseket fogadunk.

Bérlet vásárlás
A 8 alkalmas bérlet ára 16000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a webshopon keresztül történt bankkártyás befizetéseket fogadjuk el. Ezért kérjük, ne fizessen átutalással! Köszönjük!

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket akkor igazoljuk vissza, amikor a jelentkező befizette a bérlet árát.

Jelentkezési határidő
2021. október 31.

Technikai szükségletek online részvétel esetén
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!