Meditáció és karma jóga

A mentális tisztulás jógikus eszközei, szeptember 25.

A jóga egyik fontos célja a mentális tisztulás, aminek egyik módja a meditációs technikák gyakorlása, egy másik módja pedig a hétköznapi tevékenységeink jógikus tudatossággal való végzése, a karma jóga. Mindkettő fontos, sőt elengedhetetlen a jógában. Míg a meditációs technikák gyakorlásával megismered az elméd működését és természetét, a karma jógán keresztül átváltoztathatod a normál tevékenységeidet jógikus tudatossággal végzett cselekedetekké. A jógikus alapelvek alkalmazása a tevékenységeid közben az a faktor, ami még a legegyszerűbb munkát is magasszintű jógává tudja változtatni. Amikor ez megtörténik, akkor válik a jóga életmóddá, az életed kifejeződésévé.

Ezen a programon megismersz néhányat az alapelvek közül, melyek bármilyen karmát (tevékenységet) karma jógává emelnek, és gyakorolni fogsz egy speciális meditációs technikát is, amely segíteni fog abban, hogy a meditációval kifejlesztett tudatosságodat alkalmazni tudd a hétköznapi tevékenységeid közben. A program napirendje ezeken kívül más jógaágak, mint a rádzsa jóga, a mantra jóga és a bhakti jóga gyakorlatait is tartalmazza. Ez egy olyan program, amit jó szívvel ajánlunk mindenkinek, aki teljes jógaélményre vágyik.

Helyszín: Magyar Jóga Társulás, Szólád. Térképért kattints ide.

Időpontok: Érkezés és regisztráció: szeptember 25. szombat, 9 óra
Programkezdés: szeptember 25. péntek, 9:30 óra
Program vége: szeptember 25. szombat 17 óra

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a teljes programra lehet jelentkezni, rövidebb időre nem. Köszönjük a  megértést!

Létszám: A programra maximum 12 fő jelentkezését fogadjuk, a minimális létszám 8 fő.

Jelentkezés folyamata
1.  Töltsd ki a jelentkezési lapot. Tovább a jelentkezési laphoz.

2. Regisztrációdat követően 3-5 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a megadott email címen, amiben értesítünk jelentkezésed státuszáról, ami kétféle lehet: 1. elfogadott, de nem megerősített vagy 2. nem elfogadott.

3.  Elfogadott jelentkezés esetén kérjük, fizesd be a részvételi díjat legkésőbb a megadott határidőig.

4.  A részvételi díjat bankkártyával tudod befizetni. A bankkártyás fizetési felületet alább találod. A befizetésed beérkezése után automatikusan megküldjük számodra a befizetésről az E-számlát, ami részünkről az elfogadott jelentkezésed megerősítését jelenti. Ezzel biztossá válik a helyed a programon.

Jelentkezési határidő
2020. szeptember 22.

Hozzájárulás és fizetés
A program díja, ami tartalmazza az étkezéseket is, 12.500 forint. amit a webshopunkon keresztül lehet befizetni. Kérjük, inkább bankkártyával fizess, mint átutalással, mert az Neked is egyszerű és a mi dolgunkat is megkönnyíti vele! Köszönjük!

Étkezés
A program során pénteken meleg vacsorát, szombaton reggelit és ebédet biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük

Hozz magaddal
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

Szeretettel várunk!