Barion Pixel

Légzés és relaxáció – személyes program szerdánként, 18:00-19:30

Részvétel 8 alkalmas bérlettel, 2021. szeptember 8-október 27.

Tradíciónk egy átfogó jógarendszert kínál annak érdekében, hogy a mai, általános életforma mellett is teljes értékű jógagyakorlást tudjunk végezni. Mivel a Satyananda Yoga élő hagyomány, ezért ez a tradíció  mindig az emberek aktuális szükségleteire kínálja a legmegfelelőbb megoldásokat. Ezért ennek a programnak a fókuszában két nagyon fontos terület, a légzés és a relaxáció áll. A program során a Satyananda Yoga módszerével alaposan megismered a légzőrendszeredet és optimális használatának módjait, valamint képessé válsz életmódszerűen alkalmazni egyszerű jógikus légzőtechnikákat a mindennapokban. A nyolc alkalom során hallani fogsz a jógikus relaxácó különböző szintjeiről és gyakorlatairól, és tapasztalatot is szerzel a naponta végzett tudatos ellazulás jótékony hatásairól.

A 8 alkalom időpontjai
2021. szeptember 8-október 27. között, szerdánként, 18:00-19:30 óra között a budapesti Satyananda Yoga Központban.

Részvételi lehetőség
Az online órákon csak bérleteseket fogadunk.

Bérlet vásárlás
A 8 alkalmas bérlet ára 16000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni. Kérjük, inkább bankkártyával fizessen, mint átutalással, mert az Önnek is egyszerű és a mi dolgunkat is megkönnyíti vele! Köszönjük!

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket akkor igazoljuk vissza, amikor a jelentkező befizette a bérlet árát.

Jelentkezési határidő
2021. szeptember 4.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
Az óra kezdése előtt 20 perccel küldünk egy meghívót a regisztráltaknak e-mailben, egy hivatkozással (linkkel). A linkre kattintva megnyílik az alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni. A csatlakozás másik módja, ha megnyitod az előre letöltött Zoom alkalmazást, és az emailben megkapott Meeting ID-t és Password-öt használod a bejelentkezéshez.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!