Pránájáma és meditáció 1.

14 alkalmas tanfolyam, február 12-március 28.

Különleges tanfolyamot indítunk a Satyananda Yoga Központban, mely a hatha jóga légzőgyakorlataira és a rádzsa jóga meditációs technikákra fókuszál. A képzés célja, hogy a résztvevők megértéssel rendelkezzenek a jóga eltérő ágairól, azok módszereiről és alkalmazási területeikről, valamint szilárd alapot teremtsenek a magasabb szintű gyakorláshoz a hatha és a rádzsa jógákban.

A tanfolyamon a résztvevők a Satyananda Yoga-Bihar Yoga szisztematikus módszerét követve, az alapoktól tanulják és gyakorolják a hatha jóga pránájáma technikákat, valamint az elme kezelésének módszereit a meditáció felé vezető úton, a rádzsa jóga rendszere alapján. A foglalkozásoknak részei lesznek még olyan jógatechnikák is, mint az ászanák és speciális mantrák.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a tanfolyam többet kínál a jógaórákon való részvételnél. Összesen 21 órát a tanárokkal, valamint ugyanannyi otthoni gyakorlást technikai segítséggel. A módszerek tanulása a 90 perces jógaórákon történik hetente kétszer, kedden és csütörtökön este, a többi napon pedig otthon gyakorolnak a tanulók, napi 45-50 percet. A gyakorláshoz szükséges gyakorlatsorokat, inspiráló olvasnivalókat, relaxációs és meditációs hangfájlokat egy speciális online felületen biztosítjuk a résztvevőknek, akik a kurzus végére képessé válnak egyénileg végezni az elsajátított technikákat.

Jelentkezés: A jelentkezési lap kitöltésével

Részvételi hozzájárulás a teljes kurzusra
53340 Ft (42000 Ft + ÁFA) Az ár tartalmazza a hat jógafoglalkozást, valamint a  hozzáférést a speciális online felületen keresztül az otthoni gyakorláshoz szükséges tananyagokhoz és hangfájlokhoz.

Fizetési határidő
Február 28.

Fizetés módja: Fizetés módja: Banki átutalással – Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, 10700505-66317678-51100005 –  vagy készpénzben, a Satyananda Yoga Központban.

Fontos információ: A csoportok zártak, a tanfolyam órái nem látogathatók alkalmi jelleggel.

 Helyszín: Satyananda Yoga Központ, XIII. Budapest, Szent István krt. 12 III. 1/a, kapucsengő: 51.

A kurzus jógaóráinak időpontjai
Február 12-március 28. között minden kedd és csütörtök este, 18-19.30 óra. Kapunyitás: 17.40 óra. Váltóruha szükséges minden órán.

Tanárok: Swami Bhaktananda és Gyanbhav