Barion Pixel

Parivartan – Ideje változtatni

Rövid bevezetés a jóga-ökológiába, Swami Prembhava online programja, április 13.

A jóga-ökológia az Anyatermészettel, Prakritivel összhangban lévő életmód jógikus és védikus útja. E rövid programon bemutatjuk a jóga-ökológia tudományát. Felfedezzük a jógikus életmód, hozzáállás és gyakorlatok olyan aspektusait, amelyek segíthetnek mindennapjainkban újra összhangba kerülni az Anyatermészettel, és elvezetnek bennünket az egyszerű, harmonikus és egészséges élethez, amely nemcsak az egyén, hanem a társadalom és a Föld valamennyi élőlénye javát is szolgálja. Ez a jóga-ökológia és -életmód tanfolyam kezdőknek és tapasztalt jógázóknak egyaránt ajánlott.

A program nyelve és fordítás
A program angol nyelven, magyar fordítással történik.

A programot vezeti
Swami Prembhava Saraswati (Bachelor of Environmental Science-Newcastle University és Masters of Applied Yogic Science – Bihar Yoga Bharati, India) 1996 óta tanulmányozza és tanítja a jóga-ökológiát az indiai Mungerben található Ganga Darshan Vishwa Yoga Peeth-ben. 2017 óta világszerte jógaközpontokban tanítja és terjeszti a jóga-ökológiát és -életmódot. Szívügye a környezetvédelem, és olyan egyszerű változtatásokat mutat be, amelyeket bárki megtehet a mindennapok során, hogy pillanatról pillanatra megélje a jógát, és az élő jógán keresztül környezettudatosan éljen.

A Janani című jóga-ökológia és -életmód sorozat könyveinek szerzője.  Ez a tanfolyam a „Parivartan – Ideje a változásnak” című könyvre épül, mely ingyenesen elérhető a Satyam Yoga Prasad alkalmazásban.

További kiemelt érdeklődési területe és egyben szenvedélye a zene és a mantraéneklés. Sok éve tanít mantraéneklést, és részt vett a Siddha Stotram sorozat és más, a Satyam Yoga Prasad applikációban található mantra CD-k felvételében és utómunkájában.

Időpont
2024. április 13. szombat, 9:00-10:30 óra.

Helyszín
A programon két módon lehet részt venni.

  1. Online tetszőleges helyszínen. Ehhez a Zoom linket a regisztrált jelentkezőknek küldjük el.
  2. Online a Magyar Jóga Társulás ásramban. Az online előadást követően részvétel az ásram jóga-élemód napján, aminek részei : az ebéd, vacsora, különböző jógafoglalkozások és ősi, védikus tűzszertartás. Ennek nincs plusz díja, a résztvevők adománnyal járulhatnak hozzá az étkezésekhez és a programokhoz.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni a programon.

Jelentkezési határidő
2024. március 30. A késői jelentkezéseket nem vesszük figyelembe.

Hozzájárulás
A program díja 6500 forint, ami tartalmazza az online előadáson való részvételt.

Azoknak, akik az ásramban vesznek részt az online előadáson, és utána maradnak az ásram jógaéletmód napján – ami tartalmazza az ebédet, vacsorát, különböző jógafoglalkozásokat és tűzszertartást, – nem kell plusz díjat fizetniük. A kölcsönösség jegyében adományt adhatnak, amit az ásram fejlesztésre és fenntartására fordítunk. Adományozni készpénzben a helyszínen,  vagy ezen a módon lehet.

Fizetési mód
Bankkártyás fizetéssel a webshopunkon keresztül. Befizetem a programdíjat. Kérjük, hogy csak a jelentkezés elfogadását megerősítő emailünk megérkezése után fizessen, és a fizetéshez ezt a módot használja!  Köszönjük!

További részletek
A további részleteket közvetlenül a jelentezőknek küldjük emailben.

Szeretettel várunk!