Barion Pixel

Mantrakántálás Swami Prembhava Saraswatival

Heti 1 oline óra 6 héten keresztül, március 24-május 12. között

A zene óriási erővel bír, hiszen a hang maga is rezgés, és személyiségünk minden rétegére hatással van. A mantrák szakrális hangok, melyek régi idők jógamesterei és bölcsei számára a meditáció mély állapotaiban tárultak fel. Amint ezeket az ősi mantrákat kántáljuk, magasabb rezgésekhez hangoljuk magunkat, elkezdjük megtisztítani pránánkat vagy energiánkat, és felébresztjük a bennünk rejlő mélyebb erőket. A tanfolyamon ősi mantrák közül fogunk énekelni és kántálni néhányat.

Szükséges könyvek: Siddha Stotra Mala és Siddha Prarthana, melyek – regisztrációt követően – ingyenesen elérhetőek a Satyam Yoga Prasad oldalon.

A program nyelve és fordítás
A program angol nyelven történik, de az angolul nem értők/beszélők számára is tökéletesen alkalmas.

A programot vezeti
Swami Prembhava Saraswati (Bachelor of Environmental Science-Newcastle University és Masters of Applied Yogic Science – Bihar Yoga Bharati, India) 1996 óta tanulmányozza és tanítja a jóga-ökológiát az indiai Mungerben található Ganga Darshan Vishwa Yoga Peeth-ben. 2017 óta világszerte jógaközpontokban tanítja és terjeszti a jóga-ökológiát és -életmódot. Szívügye a környezetvédelem, és olyan egyszerű változtatásokat mutat be, amelyeket bárki megtehet a mindennapok során, hogy pillanatról pillanatra megélje a jógát, és az élő jógán keresztül környezettudatosan éljen.

A Janani című jóga-ökológia és -életmód sorozat könyveinek szerzője.  Ez a tanfolyam a „Parivartan – Ideje a változásnak” című könyvre épül, mely ingyenesen elérhető a Satyam Yoga Prasad alkalmazásban.

További kiemelt érdeklődési területe és egyben szenvedélye a zene és a mantraéneklés. Sok éve tanít mantraéneklést, és részt vett a Siddha Stotram sorozat és más, a Satyam Yoga Prasad applikációban található mantra CD-k felvételében és utómunkájában.

Időpontok
2024. március 24. és 31, április 14. 21. és 28. és május 12. vasárnaponként 8:00-9:00. között.

Helyszín
A programon online, Zoom alkalmazáson keresztül lehet részt venni. A Zoom linket a részvételi díj befizetése után küldjük az elfogadott jelentkezőknek.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni a programon.

Jelentkezési határidő
2024. március 17. A késői jelentkezéseket nem vesszük figyelembe.

Hozzájárulás
A program díja 24000 forint, ami tartalmazza a hat online alkalmon való részvételt.

Fizetési mód
Bankkártyás fizetéssel a webshopunkon keresztül. Befizetem a programdíjat. Kérjük, hogy csak a jelentkezés elfogadását megerősítő emailünk megérkezése után fizessen, és a fizetéshez ezt a módot használja!  Köszönjük!

További részletek
A további részleteket közvetlenül a jelentezőknek küldjük emailben.

Szeretettel várunk!