Minden program

Itt  megtalálhatóak az aktuális Satyananda Yoga programok, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A jóga Satyananda rendszerének keretét a Sri Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra, avagy a jóga kereke adja.  Ez egy  átfogó jellegű és a jóga tudományának mély megértésen alapuló rendszer, melyben a hatha jóga, a rádzsa jóga és  krijá jóga rendszeres és szisztematikus gyakrolását a karma jóga, a bhakti jóga és a gjána jóga elveinek alkalmazása támogatja. Ezzel a gyakorlók egy komplett rendszert kapnak, melyben biztonságosan haladhatnak akár a saját céljaik, akár a jóga által meghatározott célok elérése felé. 

TUDATOSSÁG
ELVONULÁS AZ ÁSRAMBAN JÚNIUS 23-25.
Az elvonulás témája egy olyan kiemelkedő és mindent meghatározó képesség, a tudatosság lesz, amely nem csak a jóga, hanem emberi létezésünk szempontjából is alapvető

JÓGAPSZICHOLÓGIA A BHAGAVAD GÍTÁBAN
INTENZÍV ELVONULÁS, MÁJUS 26-29.
A részvevők adománnyal járulhatnak hozza a program megvalósulásához, szándékuk és helyzetük szerint, vagyis nincs meghatározott részvételi díj.

Jógikus önismeret a Satyananda Yoga eszközeivel
Következő rész: SATKARMÁK, ÁPRILIS 22.
A sorozat mindegyik része a jógikus önismerethez szükséges elméleti és gyakorlati módszereket tartalmazza. Minden alkalommal más területeket világít meg azok számára, akik a jógaszőnyegen kívül is alkalmazható tradicionális jógát keresik.

A kert a szádhanám
Jóga-ökológia szádhaná az ásramban – centenáriumi program
Az ásram kertjeinek ápolásán keresztül lehetőséget teremtünk minden érdeklődő számára az ásramhoz és a jógához való kapcsolódásra és a jóga Satyananda rendszere által tanított speciális jóga-ökológia módszerek elsajátítására.

Személyes és online jógaóra kedden, 18:00-19:30
8 alkalom 2023. március 14-május 2.
A Satyananda Yoga speciális órákat kínál. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció.

Online jógaórák csütörtökön 18:00-19:30
8 alkalom 2023. március 16-május 4.
Fizikai, mentális és energetikai egyensúlyért, a tudatosság, az önismeret, a pozitivitás és a kreativitás fejlesztéséért.

Gyógyító mantra szádhaná Magyarországért
100 éve született Sri Swami Satyananda – centenáriumi program
A programmal a 100 éve született Sri Swami Satyananda élete és munkássága előtt tisztelgünk, aki kiemelkedő alakja volt a jóga 70-es, 80-as évekbeli reneszánszának, és akinek módszerei és inspirációja milliókat segít tovább a spirituális úton világszerte.

Értesülj minden Satyananda Yoga eseményről
Egyedi és speciális programok csak feliratkozottaknak
Szeretettel javasoljuk honlapunk látogatóinak, hogy iratkozzanak fel ingyenes E-Újságunkra, amennyiben érdeklődnek a Satyananda Yoga-Bihar Yoga tanításai és programjai iránt, ugyanis számos olyan különleges programról is értesülhetnek, melyek nem szerepelnek a honlapon.

Felhívás támogatásra
Adománygyűjtés az ásram főépületéhez
A Magyar Jóga Társulás ásramot 2006-óta fejlesztjük, és most a főépület befejezéséhez keresünk támogatókat.

Satyananda Yoga-Bihar Yoga könyvek magyarul
Könyvek, könyvcsomagok és CD a websopunkban
Jógagyakrolatok, jógaéletmód és jógafilozófia magas szinten. Három kedvezményes csomagban kínáljuk a Bihar School of Yoga és a Satyananda Yoga tradíció magyar nyelven elérhető könyveit

Csoportos utazás Indiába, a Bihar School of Yogába
2023. november-december
A Bihar School of Yoga ősi hagyományokat és gyakorlatokat tart fent, tanításai pedig gyakorlati módszereket adnak, hogy a modern világ életébe egyszerűséget, harmóniát és egyensúlyt hozzanak.

Online jógaórák nyugdíjasoknak
Péntek, 8:30-9:45 óra
A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció. Regisztrálni a program leírásában található linken keresztül lehet.