Barion Pixel

Gyógyító mantra szádhaná Magyarországért

100 éve született Sri Swami Satyananda –  centenáriumi program

Közös gyakorlást kezdünk az országért és a magyar emberekért. A mahámritjundzsaja mantrát fogjuk kántálni esténként 108-szor egészségért, jólétért és boldogulásért. A programmal a 100 éve született Sri Swami Satyananda élete és munkássága előtt tisztelgünk, aki kiemelkedő alakja volt a jóga 60-as, 70-es és 80-as évekbeli reneszánszának, és akinek módszerei és inspirációja milliókat segít tovább a spirituális úton világszerte. Ő vezette be a mahámritjundzsaja mantra rendszeres kántálását is a Bihar School of Yogában, Mungerben, ami világméretű szádhanává fejlődött az elmúlt közel negyven évben, és ő volt az, aki ezt a mantrát a Satyananda Yoga követőinek napi gyakorlatává tette. A gyógyító mantraként is ismert mahámritjundzsaja mantra pozitív hatásait tudományos kutatások is igazolják. Időpontok
2023. február 27-május 27 között, minden héten hétfőtől szombatig, 20-20:25 óra között.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A részvétel ingyenes.

Jelentkezési határidő
2022. február 24.

Szádhaná
A szádhanát, avagy spirituális gyakorlatot három hónapon át végezzük azzal a céllal, hogy pozitív rezgésekkel támogassuk az országot és a magyar embereket. Szeretettel várjuk mindazokat, akik vállaják ezt az elköteleződést. Egy-egy alkalmat azonban indoklás nélkül is ki lehet hagyni.

Bejelentkezés a Zoom-on
A jelentkezés elfogadását követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
A programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt. Az online programra történő regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!