Barion Pixel

Meditáció szerdán, online 18:00-19:00

Ingyenes foglalkozások 2023. április 12-május 31. – centenáriumi program

Swami Satyananda Saraswati gyakorlók millióit inspirálta és vezetette a meditáció útján. Ő volt az, aki rendszerezte, közérthetően elmagyarázta  és szisztematikus módon tanította a jógikus szövegekben fellelhető ősi pratjáhára technikákat. A centenáriumi évben, születésének századik évfordulóján ezzel az ingyenes programmal is szeretnénk kifejezni felé tiszteletünket és köszönetünket a jóga terjesztéséért “ajtótól ajtóig és parttól partig”. A program alkalmain a Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban alkalmazott meditációs technikákat, mint a kája sztherjam, adzsapa dzsapa, antar mouna, antar darsan, jóga nidrá, fogjuk gyakorolni. A foglalkozások jó lehetőséget biztosítanak a tanulásra és tapasztalatszerzésre egyaránt.

Időpontok
2023. április 12-május 31. között, minden szerdán, 18:00-19:00 óra között.

Hozzájárulás
A program ingyenes, a részvevők szándékuk és helyzetük szerint adománnyal járulhatnak hozzá a program megvalósulásához.

Adományozás
Az adomány befizetésének módjai itt találhatóak.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő
2023. április 10.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!