Különleges létállapot a külső és a belső világ határán

Három hetes reggeli jógakurzus március 7-25.

Évezredes emberi tapasztalat, hogy a belső béke és harmónia és állapotát nem kívül, hanem belül, önmagunkban kell megtalálni. Ezért vonz ma egyre többeket a meditáció. Így hát leülünk, becsukjuk a szemünket, és mi történik? Valóban meditálunk vagy csak csukott szemmel ülünk és gondolkodunk? 

A meditáció útján kezdetben szükségünk van idegenvezetőre, aki megismertet bennünket a belső világ szabályaival, megmutatja, hol vannak a határok az egyre szubtilisebb dimenziók között, és hogy lehet ezek között átjárni. Amint megismertük ezeket a szabályokat és az egymást követő lépéseket, képessé válunk az önálló és biztonságos közlekedésre a belső világban.

Ezen a tanfolyamon a meditációhoz vezető út egyik speciális és kiemelten fontos szakaszára, az úgynevezett pratjáhára állapotára összpontosítunk. Azért éppen erre, mert a pratjáhára állapota a meditációhoz vezető út egyik legelső és kihagyhatatlan állomása.

A kurzuson Satyananda Yoga tradíció tanításait követjük – a Swami Satyananda és Swami Niranjanananda által kifejlesztett és tanított módszereket -, amik könnyen értelmezhető, szisztematikus és stabil haladást biztosítanak a gyakorlóknak a meditációban.

Jelentkezés: A jelentkezési lap kitöltésével

Részvételi díj a teljes kurzusra
32385 Ft (25500 Ft + ÁFA) Az ár tartalmazza a hat jógafoglalkozást, valamint a hozzáférést a speciális online felületen keresztül az otthoni gyakorláshoz szükséges tananyagokhoz és hangfájlokhoz.

Fizetési határidő
Március 4.

Fizetés módja: Banki átutalással, vagy készpénzben, a jógaközpontban. Részletfizetésre nincs lehetőség.

Fontos információ: A csoportok zártak, a tanfolyam órái nem látogathatók alkalmi jelleggel.

Helyszín: Satyananda Yoga Központ, XIII. Budapest, Szent István krt. 12 III. 1/a, kapucsengő: 51

A kurzus jógaóráinak időpontjai
Március 7-25 között minden hétfő és csütörtök reggel, 6.15-7.30 óra. Kapunyitás: 6 óra. Váltóruha szükséges minden órán.

Tanárok: Swami Bhaktananda és Yoga Villas