Barion Pixel

Jóga és meditáció workshop

Fókusz és Energia – Európa egyik legtapasztaltabb jóga és meditáció tanárával, május 4-5.

Kedvezményes részvételi díj március 31-ig

A program központi témája az adzsapa dzsapa, a tantra hagyomány egyik legősibb meditációs technikájának szisztematikus bevezetése lesz.

Az adzsapa dzsapa módszerében a lélegzetet használjuk belső vizualizációval és hangtalan mantraismétléssel. Ez felébreszti a pránát (energia), rögzíti, összpontosítja és nyugalomba hozza az elmét.

A hétvége szisztematikus és intenzív gyakorlásból áll; ászana és pránájáma gyakorlatokat, jóga nidrát, meditációs üléseket és gyakorlat központú előadásokat tartalmaz. A program alkalmas minden szintű és korú gyakorló számára .

Swami Anandananda a Satyananda Yoga tradíció egyik legtapasztaltabb ácsárjája (spirituális vezető), és az egyik leghitelesebb jóga és meditációs tanár Európában. Rendkívüli megtiszteltetés, hogy vendégül láthatjuk ezen a szemináriumon.

Swami Anandananda a Satyananda Ashram Italia ácsárjájaként 1980 óta tanít és terjeszti a jóga tanításait mestere, Swami Satyananda Saraswati iránymutatásai alapján. A Satyananda tradíció olyan haladó technikáira szakosodott, mint a krijá jóga, tattva suddhi, náda jóga, mantra és egyéb meditációs technikáink. 1982-ben alapította a Scuola di Yoga Satyananda Ashram Italia ásramot, a következő évben pedig az Edizioni Satyananda Ashram Italia könyvkiadót. Számtalan szemináriumot és workshopot tartott nemzetközi konferenciákon Európában, Indiában, Ausztráliában, Kolumbiában és Dél-Amerikában. Tanárképző kurzusokat és továbbképzéseket tart a jóga különböző aspektusairól és ágairól. 2003 óta Indiában, a Rikhiai Satyananda Yoga ásramban is tart kurzusokat és programokat a jóga iránt érdeklődőknek.

Helyszín
Keleti Álmok Háza, XIII. Budapest, Rozsnyai u. 9.

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével együtt érvényes.

Jelentkezési határidő
2019. április 25. A programot minimum 24 fő jelentkezése estén tartjuk meg.

Korai kedvezmény március 31-ig
32500 Ft. Az ár tartalmazza a program díját és a szombati ebédet is.
Csak március 31-ig érvényes.

Részvételi díj
58900 Ft. Az ár tartalmazza a program díját és a szombati ebédet is.

Fizetés módja
Banki átutalással Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, CIB Bank: 10700505-66317678-51100005

Program időpontok
Érkezés és regisztráció: szombat, 08.15 – 08.45
Program: szombat, 09.00 – 18.00, ebédidő: 12.30 – 14.00, vasárnap: 08.30 – 14.00

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
A jelentkezők a jelentkezési lap kitöltésével elfogadják ezeket a feltételeket.