Barion Pixel

Kapcsolódás a jóga tradíciójához

Országos program jógastúdiók és jógás közösségek számára

Különleges kapcsolódási lehetőséget kínálunk jógastúdiók és jógaközösségek számára az ország bármely pontján.  Speciális programjainkon keresztül bepillantást nyerhetnek a világ egyik legnagyszerűbb jógahagyományának módszereibe. A Satyananda Yoga tradíció az integrál jóga és a jógaéletmód kiemelkedő képviselője.  Tanításait és technikáit világszerte milliók követik.  E tradíciónak köszönhetjük többek között a jóga nidrá gyakorlatot, a hatha jóga satkarmák leírását, a pránájámák részletes útmutatásait, a rádzsa jóga pratjáhára gyakorlatainak részletes leírását, a krijá jóga nyilvánossá tételét, a világ első jógaegyetemét, a legnagyobb ingyenes online jógakönyvtárat és még számtalan más dolgot. A Satyananda Yoga a legtöbbektől eltérő módon tanítja a jógát. Fokozatos és szisztematikus haladás jellemzi az ászanák, a pránájámák, a relaxáció, a meditáció, a mantrák és a jógaéletmód elemeinek tanításában. Az órái és tanításai egészen különleges élményt jelentenek. Ezt a speciális Satyananda Yoga élményt örömmel elvisszük az ország bármely pontjára.

A helyi jógastúdiók az alábbi programlehetőségek közül választhatnak.

Egyszeri alkalom: Tartalmaz speciális ászana és pránájáma foglalkozást, Swami Satyananda világhírű jóga nidrá gyakorlatának eredeti változatát, egy Satyananda Yoga meditációs technikát, hat jógaágat bemutató átfogó előadást és speciális mantra gyakorlatot. Ezen kívül minden résztvevőnek ajándékba adunk egy Satyananda Yoga kiadványt.

Satyananda Yoga tanfolyam: 5 hónapon át havi egy alkalom közös 120-150 perces gyakorlás, amit az otthoni egyéni gyakorlás követ, melyhez részletes programokat és hangfájlokat adunk a relaxáció, meditáció és mantra gyakorláshoz, valamint több Satyananda Yoga könyvet is ajándékozunk a résztvevőknek a tanuláshoz.

A további részleteket a jelentkezőknek küldjük el.

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap kitöltésével, január 10-ig. A jelentkezési lap megnyitásához kattints ide.

Választható időpontok
Az egyszeri alkalmak lehetnek 2023. február 4 és szeptember 30. között bármelyik szombat vagy vasárnap délelőtt.

A Satyananda Yoga tanfolyamok havi alkalmai 2023. február és június között minden hónap 2. vagy 3. péntekén lehetségesek délutáni időpontban.

Létszám
A programhoz szükséges minimális létszám 15 fő.

Lehetséges programhelyszínek
A helyszínek lehetnek jógastúdiók vagy művelődési házak, közösségi házak, iskolák. A helyszínt a helyi szervező biztosítja a programhoz.

Hozzájárulás
A részvételi díj összegét a helyi szervezők határozhatják meg résztvevők lehetőségeinek ismeretében.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!