Barion Pixel

Jógaképzés januártól a Satyananda Yoga Központban

Szisztematikus képzés a kezdőtől a középhaladó szintig

Tudatjuk az érdeklődőkkel, hogy új képzési rendszert vezetünk be januártól a Satyananda Yoga tradíció tanításai alapján. E képzés nem csak új ismereteket kínál, hanem kapcsolatot is a modern kori jóga egyik kiemelkedő tradíciójához és az általa kínált ősi és hiteles jógikus tudáshoz, a jóga vidjához. Azok, akik e képzés mellett döntenek, egy olyan tradícióhoz kapcsolódnak, melynek képviselői az elmúlt több mint fél évszázadban kiemelkedő szerepet vállaltak abban, hogy a jógikus tudás a világ minden részébe eljusson. E hatalmas munka eredményeként a Satyananda Yoga tradíció egy kivételes méretű és átfogó tudásbázissal rendelkezik a jóga területén.

A januártól induló képzésünk hat modulból áll, melyek tananyagai egymásra épülnek. Mindegyik modul 10 jógaórából és otthoni gyakorlásból áll. A haladás fokozatos és szisztematikus módon történik mindegyik modulban, és a tananyag magába foglal hatha jóga, rádzsa jóga, gjána jóga, és mantra jóga technikákat. A résztvevők otthoni gyakorlásához egy speciális online felületen biztosítjuk az adott szinthez szükséges anyagokat: a gyakorlatsorokat, elméleti anyagokat, relaxáció, koncentráció és meditáció hangfájlokat.

E képzési rendszerrel lehetőséget kínálunk az érdeklődőknek, hogy szilárd alapokat szerezzenek a jógában. A rendszer a modulok elvégzéséhez szükséges idő alatt azt is biztosítja, hogy a gyakorlók tudatossága a személyiségük mélyebb területeire is kiterjedjen és azokban pozitív változásokat hozzanak létre.

A képzés alkalmas kezdőknek, újrakezdőknek és azoknak is, akik egyszer majd tanítani szeretnék a jógát.

A képzés részleteit hamarosan közzé tesszük. Kérjük, figyeljék a honlapot a következő napokban!