Barion Pixel

A karma jóga igazi szelleme

Jógahétvége az ásramban, augusztus 5-7.

“Amikor a spirituális törekvő igazi jógát gyakorol az életében, az a karma jóga. A karma jóga szelleme azt jelenti, hogy az élet minden cselekedetét, legyen az fizikai, társadalmi vagy intellektuális, együttesen vizsgáljuk. Ez magában foglalja a gondolatokat, az elme elemző és kritikai folyamatait, a harag, a frusztráció, a depresszió, a szorongás, a gyűlölet és a kapzsiság érzelmeit, valamint az énnel való harmóniában és összhangban létezés spirituális tapasztalásait. Mindezeket megfigyeljük, átéljük és meghaladjuk. Ez a karma jóga szellemisége: teljes bevonódás az egyén vállalásainak, kötelezettségeinek és feladatainak teljesítésébe, ami az egyén dharmája”. Swami Niranjanananda Saraswati

A program az integrált jógagyakorlás elveire épül. A napirendben szerepelnek a hatha jóga, a rádzsa jóga, a mantra jóga és a bhakti jóga gyakorlatai, és bevezetünk a karma jóga alapelveibe, melyeket alkalmazva spirituálissá teheted hétköznapi tevékenységeidet, feladataidat és munkádat. A programot jó szívvel ajánlunk kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás, Szólád. Térkép

Időpontok
Érkezés és regisztráció: augusztus 5. péntek, 16-17:30 óra
Programkezdés: augusztus 5. péntek 18 óra, vascorával
Program vége: augusztus 7. vasárnap, ebéd
Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a teljes programra lehet jelentkezni, rövidebb időre nem. Köszönjük a megértést!

Létszám
A programra maximum 12 fő jelentkezését fogadjuk, a minimális létszám 8 fő.

Jelentkezés folyamata
1. Töltsd ki a jelentkezési lapot. Tovább a jelentkezési laphoz.
2. Regisztrációdat követően néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a megadott email címen, amiben értesítünk jelentkezésed státuszáról, ami kétféle lehet: 1. elfogadott, de nem megerősített vagy 2. nem elfogadott.
3. Elfogadott jelentkezés esetén kérjük, fizesd be a részvételi díjat a jelentkezési határidőn belül.
4. A részvételi díjat bankkártyával tudod befizetni. A bankkártyás fizetési felületet alább találod. A befizetésed beérkezése után automatikusan megküldjük számodra a befizetésről az E-számlát, ami részünkről az elfogadott jelentkezésed megerősítését jelenti. Ezzel biztossá válik a helyed a programon.

Jelentkezési határidő
2020. augusztus 2.

Hozzájárulás és fizetés
A program díja, ami tartalmazza az étkezéseket is, 25000 forint, amit a webshopunkon keresztül lehet befizetni bankkártyával. Tovább a fizetéshez.

Szállás
Az ásram területén ingyenes sátrazási lehetőséget biztosítunk. Az ehhez szükséges felszerelést a résztvevőknek kell magukkal hozniuk. Erre a programra sajnos nem tudunk falusi szálláshelyet biztosítani.

Étkezés
Az ásramban vegetáriánus étrendet követünk. Minden étkezéshez frissen készítjük az ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak.
Tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak laktózmentes diétán lévőknek is.
A főzés során különféle olajakat használunk zsiradéknak, így az ételek a vegán táplálkozást követőknek is megfelelnek.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani.
Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért, ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük!

Hozz magaddal
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti és más kültéri munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges számodra,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz,
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap,
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek,
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

Szeretettel várunk!