Barion Pixel

Satkarma gyakorlás

A hatha jóga tisztógyakorlatai július 23-án

A satkarmák, a hatha jóga eredeti technikái a test méregtelenítését szolgálják, erősítik az immunrendszert és hozzájárulnak a megfelelő energiaszint és a jó egészségi állapot fenntartásához A programon három satkarma technikát, a bélrendszer, a gyomor és az orrüregek tisztítását lehet elsajátítani. Ezek a gyakorlatok fontos részei a Satyananda Yoga tradíció   jógikus életmódprogramjának, elsajátításuk pedig életre szóló tudást ad.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás,Szólád. Térképért kattints ide.

Időpontok
Érkezés és regisztráció: július 23. szombat 6:00 óra
Programkezdés: július 23. szombat 6:30
Program vége: július 23. szombat 9:00 óra

Létszám
A programra maximum 15 fő jelentkezését fogadjuk, a minimális létszám 8 fő.

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap kitöltésével.  A jelentkezésed akkor válik elfogadottá, amikor megkapod tőlünk a visszaigazolást emailben, amit a jelentkezési határidő után küldünk. Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el az ásram szabályait. Köszönjük!

Jelentkezési határidő
2021. július 20.

Hozzájárulás és fizetés
A program díja, ami tartalmazza a közös reggelit is, 12.500 forint. amit a webshopunkon keresztül lehet befizetni. Tovább a fizetéshez.

Orrmosó edény
Az orrtisztításhoz szükséges speciális edényt biztosítjuk a gyakorlathoz azoknak, akik nem rendelkeznek sajáttal. Ha neked van, kérjük, hozd magaddal!

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.

Szeretettel várunk!