Barion Pixel

Jógagyakorlatok 7-9 éves gyerekeknek

3 ingyenes szombati alkalom október 22-től

Indiában, ahol a jóga hagyományát megőrizték a modern kor számára, az iskolát kezdő gyermekek számára átadnak három jógagyakorlatot. Ezeket gyakorolva a gyerekek fizikai, mentális fejlődése kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb; az iskola és a tanulás kihívásaival könnyebben megbirkóznak. A gyermek az első mentális programozását – szamszkárát – az édesanyától kapja, aki mindannyiunk első tanítója és első guruja . A jóga szamszkáráját, a harmonikus lét mentális programját is átadhatjuk a felnövő generáció számára három gyakorlat rendszeres alkalmazásával, amelyek a következők: egy mantra, egy ászanasorozat és egy pránájáma.

E három gyakorlat elsajátítására szombat délelőtti programokat hirdetünk. A tanfolyamra várjuk a 7 – 9 éves gyerekeket és velük együtt a szülőt (szülőket) is, akik lehetőséget akarnak és tudnak biztosítani a gyermekük számára a rendszeres, napi szintű gyakorláshoz.

A programot vezeti
Sannyasi Gyanbhav, a jóga Satyananda rendszerének tapasztalt gyakorlója és tanára, aki egyhuzamban három évig élt a Satyananda tradíció Mungeri központjában.

A 3 alkalom időpontjai
2022. október 22-december 10 között, havonta egy szombaton, 10:00-11:30 óra között a budapesti Satyananda Yoga Központban. Az órákon személyesen lehet részt venni.

Október 22.   szombat      10-11.30 óra
November 19. szombat    10-11:30 óra
December 10. szombat    10-11:30 óra

Részvételi díj
A programon való részvétel ingyenes. Ha azonban a kölcsönösség jegyében adományozna a központunk fenntartásához, kérjük kattintson ide.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza.

Jelentkezési határidő
2022. október 18. 

Szeretettel várunk!