Stresszoldó jógatanfolyam szerdánként, online

Részvétel 8 alkalmas bérlettel, 2022. október 19-től december 7-ig, szerdánként

A 21. században az ember egyik legnagyobb kihívása a stressz. Rövidtávon álmatlanságot, állandó feszültséget okozhat, míg hosszútávon akadályozza szervezetünk öngyógyító képességét és megfoszt minket a teljes élet lehetőségétől. A rohanó életmódunkban a stresszoldásra sincs elég időnk. A Satyananda Yoga tradíció ezért komplex gyakorlatsorokat kínál, a jógakapszulák tematikus rendszerét, melyek egy adott probléma megoldásához nyújtanak segítséget. Az évezredes tudáson alapuló stresszoldó jógakapszulák alkalmazásával olyan eszközt kapunk, ami azonnali eredményeket hoz. A gyakorlatsor elemei rövid idő alatt is elvégezhetők, tehát bárki életébe beilleszthetőek. Ebben a módszerben az a különleges, hogy holisztikus, tehát az emberi létezés egészével foglalkozik, hatással van rá.

A 8 alkalom időpontjai
2022. október 19-december 7. között szerdánként, 18:30-20:00 óra között.

Részvételi lehetőség
Az online órákon csak bérleteseket fogadunk.

Bérlet vásárlás
A 8 alkalmas bérlet ára 16000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a webshopon keresztül történt bankkártyás befizetéseket fogadjuk el. Ezért kérjük, ne fizessen átutalással! Köszönjük!

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezés visszaigazolása a részvételi díj befizetése után történik.

Jelentkezési határidő
2022. október 12.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!