Barion Pixel

JÓGA MINDENKINEK kedden, személyes és online 18:00-19:30

A klasszikus jóga tanításain alapuló speciális órák, 2024. február 6-április 9.

A Satyananda Yoga órák részei az ászana, pránájáma, mantra, relaxáció és meditáció gyakorlás. Ezt nevezik integrált vagy holisztikus gyakorlásnak, ami a jóga klasszikus elvein alapul, és figyelembe veszi az emberek mai szükségleteit. Ez a fajta gyakorlás megteremti a fizikai, mentális, érzelmi és energetikai egyensúlyt, tudatossághoz és önismerethez vezet, valamint erősíti a pozitivitást és kreativitást.

A 10 alkalom időpontjai
2024. február 6-április 9. között minden kedden, 18:00-19:30 óra között, a budapesti Satyananda Yoga Központban. Az órákon személyesen és online is részt lehet venni.

Részvételi lehetőség
Az programon csak bérleteseket fogadunk.

Regisztráció, jelentkezés
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni az órákon.

Jelentkezési határidő
2024. február 5.

Hozzájárulás
A program 10 alkalmára szóló bérlet ára 20000 forint. A bérlet más programra nem használható fel.

Díjfizetés
Bankkártyás fizetéssel a webshopunkon keresztül. Befizetem a programdíjat. Kérjük, hogy csak a jelentkezés elfogadását megerősítő emailünk megérkezése után fizessen, és a fizetéshez ezt a módot használja!  

Technikai szükségletek online részvétel esetén
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!