Barion Pixel

MEDITÁCIÓ MINDENKINEK szerdán, online 18:00-19:00

Díjmentes alkalmak február 7-március 27.

A meditáció nem gyakorlat, hanem különleges tudatállapot. Ennek az állapotnak az eléréséhez különböző szakaszokon kell végighaladnia a gyakorlónak, a Satyananda Yoga tradíciónak pedig egyik kiemelkedő erőssége ezeknek a technikáknak a  szisztematikus átadása. A program célja, hogy az érdeklődők megismerjék ezeket a módszereket és tapasztalatot szerezzenek gyakorlásukban. A program alkalmas kezők és haladóbbak számára egyaránt.

Időpontok
2024. február 7-március 27. között, minden szerdán, 18:00-19:00 óra között.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni a programon.

Jelentkezési határidő
2024. február 5. A késői jelentkezéseket nem vesszük figyelembe.

Hozzájárulás
Az alkalmak díjmentesek. A kölcsönösség jegyében a részvevők adománnyal járulhatnak hozzá a program megvalósulásához szándékuk és helyzetük szerint. Az adományokat a szóládi  ásram és a budapesti jóga központ működésére fordítjuk.

Adományozás módja
Adományt bankkártyás fizetéssel küldhet az Alapítványunk részére.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!

 

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.