Barion Pixel

Ingyenes online jóga nidrá péntek esténként

A Satyananda Yoga Központ ajándéka Karácsony előtt

A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció egyik legismertebb technikáját, a jóga nidrát ismerhetik meg és gyakorolhatják az érdeklődők a karácsonyt megelőző időszakban, minden pénteken. A jóga nidrá korunk egyik legfontosabb jógamódszere. Legtöbbünknek naponta kéne gyakorolnia, hogy biztosítsuk a testünk és az elménk számára elengedhetetlen pihenést és ellazulást. A programot a Satyananda Yoga Központ tanárai tartják, akik a gyakorlat vezetése mellett a módszer elméleti hátteréről is beszélnek az alkalmak során.

Időpont
November 19-december 17. között hetente, minden péntek este 18:00-19:00 óra.

Részvétel fetételei
1. Minden alkalomra szükséges regisztrálni a megadott határiőig.
2. Csak a hiánytalanul kitöltött regisztrációkat fogadjuk el.
3. A résztvevőknek a Zoom-ban a regisztrációkor megadott nevüket kell megjeleníteniük, hogy beazonosíthatóak legyenek a tanárok számára.
4. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa a résztvevőket. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül megfelelően látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.
5. A programról tilos hang vagy képfelvételt készíteni.

Regisztráció
Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.
A jelentkezési határidő minden hét csütörtök 20 óra.
A belépési linket a program napján, pénteken kapják meg a résztvevők, e-mailben.

Részvételi díj
A program ingyenes, támogatást azonban örömmel fogadunk az alapítványunk működéséhez. Az adományküldés lehetőségeiért kattints ide!

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Az online óra egy speciális helyzet, amely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért hangsúlyozzuk, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint, hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!