Barion Pixel

Satyananda Yoga óra és meditáció

Ingyenes online órák december 27. és december 29. 18 óra

December 27-én, hétfőn este ingyenes Satyananda Yoga órára várunk, 29-én szerdán este pedig jóga nidrára és meditációra.  A programokon, amelyek  alkalmasak kezdők és haladók számára egyaránt, örömmel látjuk a régi Satyananda Yoga gyakorlókat és az új érdeklődőket is. A foglalkozásokat a Satyananda Yoga Központ tanárai vezetik. Az órákra alább lehet regisztrálni.
1. Az alkalmakra a megadott határiőig szükséges regisztrálni.
2. Csak a hiánytalanul kitöltött regisztrációkat fogadjuk el.
3. A résztvevőknek a Zoom-ban a regisztrációkor megadott nevüket kell megjeleníteniük, hogy beazonosíthatóak legyenek a tanárok számára.
4. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa a résztvevőket. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül megfelelően látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.
5. A programról tilos hang vagy képfelvételt készíteni.

Időpontok
Satyananda Yoga óra: december 27. 18-19:30 óra
Jóga nidrá és meditáció: december 29. 18-19:15 óra

Regisztráció a december 27-i Satyananda Yoga órára
Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.
A jelentkezési határidő december 27. 14:00 óra
A belépési linket a program napján küldjük, e-mailben.

Regisztráció a december 29-i jóga nidrá és meditáció programra
Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.
A jelentkezési határidő december 29. 14:00 óra
A belépési linket a program napján küldjük, e-mailben.

Részvételi díj
A program ingyenes, támogatást azonban örömmel fogadunk az alapítványunk működéséhez. Az adományküldés lehetőségeiért kattints ide!

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Az online óra egy speciális helyzet, amely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért hangsúlyozzuk, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint, hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!