Barion Pixel

SWAN módszer, hétfőn, online 18:00-19:00

Ingyenes foglalkozások 2023. július 10-31. – centenáriumi program

A Satyananda Yoga tradíciónak része egy olyan módszer, amire minden spirituális törekvőnek szüksége van. Ez egy  önanalízisből és meditációból álló komplex gyakorlat, a SWAN módszer, amivel teljes térképet kapunk önmagunkról. Ez a térkép utat mutat személyiségünk és természetünk fejlesztéséhez. A SWAN segít a fej, a szív és kezek rejtett potenciáljainak felébresztésében, ami a jóga egyik fontos gyakorlati eredménye. Segít a vágyaink felismerésében és céljaink meghatározásában. Gyakorlójaként nemcsak átfogó képet kapunk önmagáról, hanem hatékony módszert is, hogy kijavítsuk személyiségünk korlátait és hibáit.  Időpontok
2023.július 10-31. között minden hétfőn 18:00-19:00 óra között.

Hozzájárulás
A program ingyenes, a részvevők szándékuk és helyzetük szerint adománnyal járulhatnak hozzá a program megvalósulásához.

Adományozás
Az adomány befizetésének módjai itt találhatóak.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő
2023. július 8.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!