Barion Pixel

KIRTAN HÉTVÉGE

Akhanda kirtan az ásramban, augusztus 4-6.

Az akhanda kirtan egy speciális spirituális gyakorlat, ami folyamatos éneklésen keresztül megfékezi és megtisztítja az elmét, és a belső világ felé irányítja a figyelmet. Megszünteti az elme hullámzásait, és pozitív érzésekkel tölt fel. Az akhanda kirtan eljuttathat egy nagyon különleges tudatállapotba, ami egyszerre éber, nyugodt és harmonikus. Ez a szattva állapota, melyben a boldogság lényünk természetes kifejeződésévé válik. A hétvége során a résztvevők megismerik az  ásramélet és a jógikus életmód elemeit, valamint a különböző jógaágak gyakorlatait is . A program szülői felügyelet mellett gyermekek számára is alkalmas.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás, Szólád. Térkép

Időpontok
Érkezés és regisztráció: augusztus 4. péntek, 16-17:30 óra
Programkezdés: augusztus 4. péntek, 18 óra,
Program vége: augusztus 6. vasárnap, 13:30.

Létszám
A programra maximum 30 fő jelentkezését fogadjuk.

Hogyan tudsz jelentkezni
1. Regisztrálj a jelentkezési lap kitöltésével. Tovább a jelentkezési laphoz.
2. Regisztrációd után emailben tájkoztatunk jelentkezésed elfogadásáról.

Jelentkezési határidő
2023. július 23.

Hozzájárulás
A részvevők adománnyal járulhatnak hozza a program megvalósulásához, szándékuk és helyzetük szerint, vagyis nincs meghatározott részvételi díj. Ez lehetőséget nyit azoknak, akik nem, vagy csak kis összeget tudnak adományozni. És azoknak is, akik egy magasabb összeggel szívesen támogatják mások részvételét is. Többlet esetén: azt további adományos programokra vagy az ásram és a budapesti jóga központ működésére fordítjuk. Örömmel látunk mindenkit, köszönet minden adományért! Tájékoztatásul: a program önköltsége személyeként 25 ezer forint.

Adományozás módjai
Az adomány befizetésének két módja van. A programot megelőzően bankkártyás fizetéssel vagy érkezéskor a helyszínen készpénzben.

Szállás  – szállásfoglalás egyénileg
Az ásram területén a résztvevők ingyenesen sátrazhatnak a program során. Ezt az igényt a jelentkezési lapon kell jelezni.

A falusi szálláshelyet igénylőknek egyénileg kell foglalniuk a szállásukat. Itt található a faluban elérhető szálláshelyek listája.

Étkezés
A résztvevőknek napi három étkezést biztosítunk. Az étrend vegetáriánus, főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaz. Állati eredetű alapanyogakat nem használunk; a tejtermékek fogyasztása választható, az ételek alkalmasak laktózmentes és vegán étrendet követőknek is.  A gluténmentes ételeket igénylők számára ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Az igényt a jelentkezési lapon kell előre jelezni.
Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért kérünk , hogy a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük!

Hozz magaddal
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha jógagyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kültéri tevékenységekhez és kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek, szúnyogriasztó, kullancskiszedő
WC papír