Stresszoldás jógával

Hogyan engedd el a napi feszültségeket, miként szabadulj meg hatékonyan a mentális terhektől? A Satyananda Yoga tudja a választ.
Tematikus jógatanfolyam szeptember 19-től Betelt!

A 21. században az ember egyik legnagyobb kihívása a stressz. Mindannyiunk életét áthatja, és a legtöbben nehezen birkózunk meg vele. Ráadásul úgy tűnik, a stresszoldásra sincs elég időnk. A Satyananda Yoga tisztában van mindezzel, ezért a tradíció komplex gyakorlatsorokat állított össze, a jógakapszulák tematikus rendszerét, melyek egy adott életprobléma megoldásához nyújtanak segítséget. Akik már kipróbálták és rendszeresen használják ezeket, arról számolnak be, hogy mennyire megváltozott az életük. Az évezredes tudáson alapuló stresszoldó jógakapszula alkalmazásával olyan eszköz kapunk, ami azonnali eredményeket hoz. A gyakorlatsor elemei tíz perc alatt elvégezhetők, tehát bárki életébe könnyen beilleszthetőek. Ebben a módszerben az a különleges, hogy holisztikus, tehát az emberi létezés egészét figyelembe véve fejti ki hatását.

Tizenkét plusz egy ajándék jógaóra
A tanfolyam tizenkét, egyenként kilencven perces foglalkozásból áll, amire a kényelmes gyakorlás érdekében maximum tizenkét főt* fogadunk. Ezen felül minden résztvevő kap egy ingyenes foglalkozást ajándékba, aminek az időpontját a tanfolyam időpontjainál tüntettük fel.

Tanulóbarát tanfolyam speciális támogatással
A tanárokkal való személyes találkozáson kívül minden résztvevőnek hozzáférést biztosítunk egy speciális online felülethez, amin keresztül megadunk minden támogatást a jógakapszulák otthoni gyakorlásához. A kurzus különlegessége, hogy a résztvevők a teljes tananyagot, ami gyakorlatsorok leírását, mantrák, relaxációk és meditációk hangfájljait és inspiráló olvasnivalókat tartalmaz, akár a mobiltelefonon keresztül is elérhetik.

Jelentkezés
A tanfolyamra 2019. szeptember 12-ig fogadjuk a jelentkezéseket az online jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezéseket e-mailben igazoljuk vissza.
A jelentkezés elküldésével a résztvevők vállalják a teljes tanfolyami hozzájárulás kifizetését, ami akkor is kötelező, ha bármilyen ok miatt nem vesznek részt az órákon vagy kilépnek a tanfolyamról. A tanfolyam minimum tíz fővel indul.

Részvételi hozzájárulás
A teljes tanfolyami hozzájárulás, ami magába foglalja a tizenkét jógafoglalkozást és a speciális online felülethez való korlátlan hozzáférést, 25000 Ft, amit két, 12500 forintos részletben lehet befizetni. Az első részletet a jelentkezéskor, a másodikat október 25-ig kell befizetni.

Kedvezmény egy összegben fizetésre
Egy összegű fizetés esetén a részvételi hozzájárulás 20000 Ft, amit a jelentkezéskor kell befizetni.

Fizetési lehetőségek
Készpénzben: a tanfolyam első foglalkozás előtt a jógaközpontban.
Átutalással: A Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány CIB Banknál vezetett 10700505-66317678-51100005 számú számlájára.

Helyszín
Satyananda Yoga Központ, XIII. Budapest, Szent István krt. 12 III. 1/a, kapucsengő: 51

A foglalkozások időpontjai csütörtökönként, 18-19.30 óra
Szeptember 19, 26.
Október 3, 10, 17, 24, 31.
November 7, 14, 21,28.
December 5, plusz 12. mint ajándékfoglalkozás.

* A tanfolyam egyes óráira csak akkor fogadunk a kurzusra nem jelentkezett résztvevőket, ha az adott óra összlétszáma nem éri el a tizenkét főt. Ebben az esetben az alkalmi belépő ára 3000 ft.