Jógikus életmód – Út a boldogsághoz

Európai Satyananda Yoga Találkozó
Elhalasztva 2021-re

 

Az Európai Satyananda Yoga Találkozó a Satyananda Yoga legelső ilyen jellegű rendezvénye Európában. Az esemény célja, hogy összehozza a Satyananda/Bihar jóga tradíció törekvőit és követőit, a szannjászinokat, jógatanárokat és gyakorlókat egy gyönyörű és természetes környezetben Szerbia egyik vidéki városában. A négynapos program szatszangokat, előadásokat, jógaórákat és workshopokat tartalmaz, melyeket a Satyananda Yoga Európai Akadémia és több európai ország tapasztalt tanárai vezetnek. Ez egy kivételes lehetőség minden jógagyakorló számára, hogy elmélyítsék jógatapasztalatukat és megerősítsék kapcsolatukat a Satyananda Yoga tradícióval. A program angol nyelven zajlik.

Helyszín
Az észak szerbiai Fruska Gora hegységben elhelyezkedő Vrdnik fürdőváros. A hely tengerszint feletti magassága 210 m, és Belgrádtól 74 km-re, Novi Sadtól 24 km-re található. Vrdnik forrásvizeiről, friss levegőjéről és gyönyörű természeti környezetéről híres. A béke és a csend oázisa a Ravanica monostor és a római kori Vrdnik torony közelében.

Ár és foglalás
Résztvevők számára Albániából, Bulgáriából, Magyarországról, Macedóniából, Montenegróból, Romániából, Szerbiából és Bosznia-Hercegovinából:
Korai jelentkezés: 350 Euro
Teljes ár: 400 Euro

A többi ország esetén:
Korai jelentkezés: 430 Euro
Teljes ár: 480 Euro

Foglalásért és további információkért látogass el a Satyananda Yoga Európai Akadémia honlapjára