Barion Pixel

Satyananda Yoga óra kedden, személyes és online, 18:00-19:30

Díjmentes jógaórák, 2023. november 28-december 19.

A díjmenetes jógaórákat a centenáriumi év alkalmából, Sri Swami Satyananda születésének 100. évfordulója tiszteletére kínáljuk azzal a céllal, hogy e nagyszerű jógi tanításai eljuthassanak minden spirituális keresőhöz. A Satyananda Yoga órák részei az ászana, pránájáma, mantra, relaxáció és meditáció gyakorlás. Ezt nevezik integrált vagy holisztikus gyakorlásnak, ami a jóga klasszikus elvein alapul, és figyelembe veszi az emberek mai szükségleteit. Ez a fajta gyakorlás megteremti a fizikai, mentális, érzelmi és energetikai egyensúlyt, tudatossághoz és önismerethez vezet, valamint erősíti a pozitivitást és kreativitást.

A 4 alkalom időpontjai
2023. november 28-december 19. között minden kedden, 18:00-19:30 óra között, a budapesti Satyananda Yoga Központban. Az órákon személyesen és online is részt lehet venni.

Hozzájárulás
Az alkalmak DÍJMENTESEK, a részvevők adománnyal járulhatnak hozzá a program megvalósulásához szándékuk és helyzetük szerint. Az adományokat a szóládi  ásram és a budapesti jóga központ működésére fordítjuk. Örömmel látunk minden érdeklődőt!

Adományozás módjai
Az adomány befizetésének két módja van. A programot megelőzően bankkártyás fizetéssel vagy érkezéskor a helyszínen készpénzben.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni az órákon.

Jelentkezési határidő
2023. november 26.

Technikai szükségletek online részvétel esetén
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

 

Szeretettel várunk!