Barion Pixel

Satyananda Yoga elvonulás

Nyári elvonulás és Guru Púrnimá ünnep, július 19-24.

Ötnapos jógaelvonulásra várunk a Magyar Jóga Társulás ásramba. A programon a tervek szerint részt vesz három szannjászin és nemzetközi Satyananda Yoga tanár, Swami Omgyanam, Swami Mudrarupa és Swami Yogajyoti. A Satyananda Yoga tradíció a jógára életmódként tekint és ehhez egy  egyedülálló és átfogó rendszert ad a gyakorlóinak. Az elvonulás lehetőséget ad ennek megértésére és gyakorlására, valamint a fizikai és mentális feltöltődésre. A program csúcspontja  a Guru Purnimá, melyen a jógamestereket és spirituális tanítókat ünnepeljük szeretetteli emlékezéssel és felemelő rituálékkal.

A program szintje
Alkalmas kezdő és haladó jógázóknak

A program nyelve
Angol és magyar. Az angol nyelvű előadások és gyakorlások fordítás nélkül történnek.

Létszám
A programra maximum 30 főt fogadunk és minimum 20 fővel indul.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca.
Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Jelentkezés feltétele – frissítve 2021. június 3-án
Mivel az új rendelkezések értelmében szabadidős létesítmények korlátozás nélkül látogathatóak, ezért védettségi igazolvány nélkül is lehet jelentkezni az eseményre. 

Jelentkezés folyamata
1.  Töltsd ki a jelentkezési lapot. Tovább a jelentkezési laphoz. Jelentkezés lezárva

2. Regisztrációdat követően 3-5 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a megadott email címen, amiben értesítünk jelentkezésed státuszáról, ami kétféle lehet: 1. elfogadott, de nem megerősített vagy 2. nem elfogadott.

3.  Elfogadott jelentkezés esetén kérjük, fizesd be a részvételi díjat legkésőbb a megadott határidőig.

4.  A részvételi díjat bankkártyával tudod befizetni. A bankkártyás fizetési felületet alább találod. A befizetésed beérkezése után automatikusan megküldjük számodra a befizetésről az E-számlát, ami részünkről az elfogadott jelentkezésed megerősítését jelenti. Ezzel biztossá válik a helyed a programon.

Jelentkezési határidő
2020. július 12.

Részvételi díj
74000 Ft. Az ár tartalmazza a program díját és a napi három vegetáriánus étkezést.

Részvételi díj fizetés
Tovább a részvételi díj befizetéséhez a Barion biztonságos rendszerén keresztül.

Szállás
Saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3500-5000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezésre ezen a programon nincs lehetőség Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon.

Szállásdíj fizetés
A szállást a helyszínen szükséges készpénzben befizetni. Ezért kérjük, hogy szállásdíjat ne utalj át az Alapítványunk számlájára! Köszönjük!

Étkezés
A program során reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük!

Program időpontok
Érkezés és regisztráció: Július 19, 16-17 óra
Programkezdés: Július 19, 18 óra
Program vége: Július 24, 21 óra – a késői befejezés miatt lehetőség van vasárnap reggeli utánig maradni. Azok számára, akik az ásramban sátraznak, ezt ingyen biztosítjuk, azoknak, akik falusi szállást bérelnek, plusz egy éjszakát kell előre kifizetniük. Ha élni kívánsz ezzel a lehetőséggel, kérjük, jelezd a jelentkezési lapon!

Hozz magaddal
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.
A jelentkezési lapon nyilatkoznod kell majd e feltételek elfogadásáról.

Szeretettel várunk!

Tovább a jelentkezési laphoz. Jelentkezés lezárva