Barion Pixel

Guru Púrnimá ünnep az ásramban

Július 24. szombat – A jelentkezés lezárva

A júliusi teliholdat guru púrnimának nevezik, és a jógikus hagyományban a gurukat jelképezi.  A guru szó jelentése a sötétség eloszlatója, és arra az energiára utal, amely képes a sötétség, vagyis a nem-tudás, kilátástalanság, zavarodottság és céltalanság eloszlatására. A guru púrnimá ünnep  e  hatalmas erőhöz való kapcsolódásra kínál alkalmat.

A szóládi Magyar Jóga Társulás ásramba várjuk mindazokat, akik érdeklődnek iránta vagy követik a Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció tanításait, és szeretnék kifejezni tiszteletüket a tradíció mesterei – Sri Swami Sivananda, Sri Swami Satyananda és Sri Swami Niranjanananda – felé.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca. Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Időpontok
Érkezés és regisztráció: július 24. szombat, 15 óra
Programkezdés: július 24. szombat, 16 óra
Program vége: július 24. szombat 21 óra

Részvételi díj
Nincs, azonban adományozásra az ásram fejlesztéséhez van lehetőség.

Jelentkezés módja – jelentkezés lezárva
A jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezési lap itt található. A jelentkezésed akkor válik elfogadottá, amikor megkapod tőlünk a visszaigazolást emailben.  Kérjük hozd magaddal a regisztrációhoz ezt a visszaigazoló emailt.  Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Jelentkezési határidő
2021. június 21. A programra maximum 30 fő jelentkezését fogadjuk.

Opció: Szombat éjszaka és vasárnap reggeli az ásramban
Saját sátorban lehetőség van maradni vasárnap reggelig az ásramban. Az igényt a jelentkezési lapon kell bejelölni. Falusi szálláshelyen nem áll módunkban szállást foglalni erre az éjszakára.

Étkezés
A program során vacsorát biztosítunk. Az ásramban minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is. Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, akkor  vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük

Hozz magaddal
Ünnepi alkalomhoz illő ruházat, beavatottak a beavatásuknak megfeflő színben
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
WC papír
Saját sátor, ha a sátrazás szállás opciót választottad

Szeretettel várunk!