Nyári jógaórák Szóládon

Minden szombat és vasárnap reggel, egész augusztusban

Az órákat a szóládi Magyar Jóga Társulás ásram jógatermében tartjuk reggel 7:30-tól 8:45-ig. Ezek Satyananda Yoga foglalkozások, melyek a klasszikus jóga tanításain alapulnak és több jógaág módszereit tartalmazzák.  Céljuk az ellazulás és feltöltődés minden szinten. Az órák alkalmasak kezdők és haladók számára egyaránt.

Regisztráció
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Előzetes regisztráció nélkül nem fogadunk érdeklődőket. Köszönjük a megértést!

Jelentkezési határidő és visszaigazolás
Regisztrálni a választott alkalom előtti napon, 17 óráig szükséges. A regisztrálók számára emailben igazoljuk vissza a jelentkezés elfogadását.

Korhatár
Az órák felnőtt korú emberek számára alkalmasak, kérjük, ne jelentkezzenek kiskorú gyermekekkel együtt. Köszönjük a megértést!

Részvételi díj
1800 Ft/alkalom, amit a helyszínen készpénzben lehet befizetni.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram, Szólád, Arany János utca 149.. A főkapu az utca legvégén, a bal oldalon található.

Az ásram szabályai
Jógaközpontunk különleges hely, melyet a tradicionális jóga tanításainak és a jógikus életmódnak szentelünk. Az ásram légkörének fenntartása érdekében van néhány egyszerű szabályunk, melyek betartását elvárjuk látogatóinktól. Kérjük, olvasd el az ásram szabályokat, mielőtt jelentkezel! Köszönjük!

Érkezés és parkolás
Érkezés 7:00-7:25 között.  7:25-kor zárjuk az ásram kapuját. Későket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértést!
Parkolás az ásram területén lehetséges. A foglalkozás ideje alatt az ásram kapuját zárva tartjuk, a járművek biztonságban vannak.

Ezt hozd magaddal – Jógaruha és szükséges kellékek
Hosszú szárú nadrág és ujjas felső (rövidnadrág, ujjatlan top/póló nem megfelelő).
Jógaszőnyeg
Ülőpárna, ha szoktál használni
Pléd a relaxációhoz

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.