Satyananda Yoga élmény

Lehetőség országszerte, jógás közösségeknek
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!


Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait, hogy részesei lehessenek egy valódi Satyananda Yoga élménynek. A Satyananda Yoga tradíció intézményét, a Bihar School of Yogát Indiában a legnagyobb elismerés övezi, tanításait és módszereit számos más tradíció és jógaiskola is alkalmazza. Az általunk kínált programokat képzett Satyananda Yoga tanárok tartják, akik tudásukat és tapasztalatukat Indiában, a Bihar School of Yogában és a Satyananda Yoga Academy Europe képzésein szerezték. A helyi szervezők két programlehetőség közül választhatnak.

4 órás program: Tartalmaz speciális ászana és pránájáma foglalkozást, a világhírű jóga nidrá mélyrelaxáció eredeti változatát, egy meditációs technikát, előadást és speciális mantra gyakorlatot.

6 órás program: Tartalmaz speciális ászana és pránájáma foglalkozást, a világhírű jóga nidrá mélyrelaxáció eredeti változatát, két meditációs technikát, részletesebb előadást a Satyananda Yoga rendszeréről, a Jóga Csakráról, mantra gyakorlatot és bevezetést az életmód jamákba és nijamákba.

A programok részletes napirendjét a jelentkezőknek küldjük el.

Kapcsolódás egy élő tradícióhoz
A program lehetőséget kínál arra, hogy stúdiók, tanárok és gyakorlók a tanításokon keresztül kapcsolódjanak egy élő jógatradícióhoz. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció a jógikus tudás, a Yoga Vidya kiapadhatatlan forrása, ami a tanároknak és tanulóknak egyaránt szilárd háttérként szolgál a biztonságos gyakorláshoz és folyamatos fejlődéshez.

Jelentkezés módja és határideje
A jelentkezési lap kitöltésével, november 30-ig. A jelentkezési lap megnyitásához kattints ide.

Választható időpontok
2020. január 11 és március 22. között bármelyik szombat vagy vasárnap.

Létszám
A programot minimum 18-20 fő számára tartjuk meg.

Lehetséges programhelyszínek
A helyszínek lehetnek jógastúdiók vagy művelődési házak, közösségi házak, iskolák. A helyszínt a helyi szervező biztosítja a programhoz.

Ajándék
Minden résztvevőnek 2000 Ft értékű meglepetés ajándékot adunk

Hozzájárulás
A 4 órás program ára 3000 Ft/fő
A 6 órás program ára 4000 Ft/fő

A megosztásoknak örülünk, és szeretettel várjuk a jelentkezéseket!