Barion Pixel

RELAXÁCIÓ MINDENKINEK pénteken, online 18:00-19:30

Díjmentes jóga nidrá alkalmak 2024. február 9-március 29.

A jóga nidrá mélyrelaxációt mai formájában Swami Satyanandának köszönhetjük.  A módszer mentőövként szolgál az elfoglalt és minden szinten leterhelt ember számára . Célunk, hogy megismertessük az érdeklődőkkel ezt a nagyon egyszerű, ámde hatékony, mély ellazulást, pihenést és feltöltődést biztosító módszert.  A jóga nidrá alapvető része a Satyananda Yoga által összeállított jógikus életmódprogramnak is. Időpontok
2023. február 9-március 29. között, minden pénteken, 18:00-18:45 óra között.

Hozzájárulás
Az alkalmak díjmentesek. A kölcsönösség jegyében a részvevők adománnyal járulhatnak hozzá a program megvalósulásához szándékuk és helyzetük szerint. Az adományokat a szóládi  ásram és a budapesti jóga központ működésére fordítjuk.

Adományozás módja
Adományt bankkártyás fizetéssel küldhet az Alapítványunk részére.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni a programon.

Jelentkezési határidő
2024. február 8. A késői jelentkezéseket nem vesszük figyelembe.

Technikai szükségletek online részvétel esetén
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!