Barion Pixel

Péntek esti pihenés és ellazulás, személyes és online, 18:00-19:30

Részvétel 5 alkalmas bérlettel, 2022. november 18-december 16.

A jóga nidrá mélyrelaxáció Swami Satyananda egyik legértékesebb ajándéka az emberiség számára. A mai életmódunk mellett olyan, mint a mentőöv az úszni nem tudó számára. A program célja, hogy mély ellazulást, pihenést és feltöltődést biztosítson a munkahét végén. A jóga nidrá közben több szinten történik az ellazulás és elengedés. Először a test izmai lazulnak el, oldódnak a fizikai feszültségek, amit a mentális és érzelmi ellazulás követ. Közben a test mozdulatlan, de nem alszunk, hanem a tudatosságunkat fenntartva követjük az egyszerű instrukciókat. A jóga nidrá rendszeres gyakorlása valóban mentőövet jelenthet mindenki számára, és fontos része a Satyananda Yoga által propagált jógikus életmódprogramnak. A mélyrelaxáció mellett a programban szerepelnek még ellazulást elősegítő könnyű jógapózok és légzőgyakorlatok is.

Az 5 alkalom időpontjai
2022. november 18-december 16. között, minden pénteken, 18:00-19:30 óra között a budapesti Satyananda Yoga Központban. Az órákon személyesen és online is részt lehet venni.

Részvételi lehetőség
Az órákon csak bérleteseket fogadunk.

Bérlet vásárlás
Az 5 alkalmas bérlet ára 10000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a webshopon keresztül történt bankkártyás befizetéseket fogadjuk el. Ezért kérjük, ne fizessen átutalással! Köszönjük!

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezés visszaigazolása a részvételi díj befizetése után történik.

Jelentkezési határidő
2022. november 16.

Technikai szükségletek online részvétel esetén
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!