Barion Pixel

Meditáció – online program középhaladóknak

8 alkalom vasárnap reggelenként,  2021. április 11 – május 30.  

Korunk jógamesterei közül Swami Satyananda gyűjtötte össze és tette közzé az úgynevezett pratjáhára technikákat. A pratjáhára az elme kezelésével foglalkozó jógaág, a rádzsa jóga egyik kulcsfontosságú szakasza. A pratjáhára nem csak a jógik, hanem az átlagemberek számára is hasznos állapot, hiszen például a fizikai testben valamint az elmében felgyülemlett feszültségek oldása is csak ebben történhet meg.  A pratjáhára tanulható, és a jóga Satyananda rendszere az a tradíció, amely kiemelkedően tanítja ezeket a technikákat.

Egy SATYANANDA YOGA® program, Swami Bhaktananda vezetésével.

Szint
A programra azokat várjuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal a jóga Satyananda rendszerében és a meditációban.

A program során gyakorolt technikák
Adzsapa dzsapa és az Antar Mouna

A 8 alkalom időpontjai
2021. április 11 – május 30. között, vasárnaponként 7:30-8:30 óra között.

Részvételi lehetőség csak bérlettel
Az online órákon csak bérleteseket fogadunk. Minimális létszám 10 fő.

Bérlet vásárlás
A 8 alkalmas meditációs bérlet ára 12000 Forint, amit a webshopunkban lehet megvásárolni bankkártyás fizetéssel. Kérjük, inkább bankkártyával fizessen, mint átutalással, mert az Önnek is egyszerű és a mi dolgunkat is megkönnyíti vele! Köszönjük!

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj előzetes befizetéséhez kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezés az után kerül elfogadásra, amikor a jelentkező befizette a részvételi hozzájárulást is.

Jelentkezési határidő
2020. április 7.

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy kamerával rendelkező eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt.

Alkalmazás letöltése
Az online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
Az első alkalom előtt az elfogadott jelentkezőknek e-mailben küldjük a Zoom linket.  A linkre kattintva megnyílik az alkalmazás, ahol a Join meeting gombbal lehet csatlakozni.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.