Barion Pixel

Jógaórák Szóládon

Kedd esténként október 20-tól

Az órákat a szóládi Magyar Jóga Társulás ásram jógatermében tartjuk kedd esténként. Olyan egyszerű és bárki által végezhető technikákat tanítunk, melyek alkalmasak az immunrendszer erősítésére, emésztés javítására, energiaszint növelésére, ízületek karbantartására, magas vérnyomás csökkentésére, szorongás csökkentésére, relaxált állapot elérésére és a tudatosság fejlesztésére. A jógaóráinkon mindenki biztonságban van, nincsenek nyaktörő gyakorlatok. Az óra elején könnyű és egyszerű pózokat végzünk, utána az agy, a szervek és az energiarendszer támogatásra speciális légzőgyakorlatokat, amit a világhírű mélyrelaxációs módszer, a Satyananda Yoga Nidra követ, végül a foglalkozást az adott csoport szintjének megfelelő meditáció zárja. Az összes felsorolt technikát szisztematikus módon vezetjük be és építjük fel.  Az óráink ezért alkalmasak kezdők és haladók számára, és nagyon kedveltek azok körében, akik az ellazulásért, feltöltődésért és a tudatosságuk fejlesztése céljával érkeznek hozzánk. A programot Swami Bhaktananda tartja.

Kis létszámú órák
A vírushelyzetre való tekintettel és látogatóink egészsége és biztonsága érdekében maximum 15 fő vehet részt óráinkon, hogy lehetséges legyen az ajánlott másfél méteres védőtávolság betartása. Az órákat minimum 8 fő jelenléte esetén tartjuk meg.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött, és csak bérleteseket fogadunk. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Előzetes regisztráció nélkül nem fogadunk érdeklődőket az óráinkon. Köszönjük a megértést!

Jelentkezési határidő
2020. október 16.

Részvételi díj
A program ingyenes. Ez a mi hozzájárulásunk a környékben élők egészségéhez és fizikai, mentális és érzelmi jólétéhez. Cserébe csak elköteleződést kérünk; a bérlet megvásárlását 10 alkalomra, rendszeres részvételt az órákon és napi maximum 20 perc otthoni gyakorlást.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram, Szólád, Arany János utca 149.. A főkapu az utca legvégén, a bal oldalon található.

Az ásram szabályai
Jógaközpontunk különleges hely, melyet a tradicionális jóga tanításainak és a jógikus életmódnak szentelünk. Az ásram légkörének fenntartása érdekében van néhány egyszerű szabályunk, melyek betartását elvárjuk látogatóinktól. Kérjük, olvassa el az ásram szabályokat, mielőtt jelentkezik! Köszönjük!

Érkezés és parkolás
Minimum 15 perccel a kezdés előtt, mert 17.55-kor bezárjuk az ásram kapuját. Későket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük a megértést!
Parkolás az ásram területén lehetséges. A foglalkozás ideje alatt az ásram kapuját zárva tartjuk, a biciklik, mopedek vagy autók biztonságban vannak.

Miben gyere és mit hozz magaddal az órára
Kényelmes ruha – hosszú szárú melegítő, szabadidőruha megfelelő, rövidnadrág nem.
Jógaszőnyeg
Ülőpárna, ha szoktál használni
Pléd a relaxációhoz

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

 

 

 

 

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.