Barion Pixel

Jógaórák kedd és szerda esténként szeptember 29-től

Satyananda Yoga Központ, Budapest – jelentkezés lezárva

Jógaórákra várunk kedden és szerdán esténként. A Satyananda Yoga teljesen egyedi összetételű jógaórákat kínál, ami csak erre a tradícióra jellemző. Legfőbb hatásuk a relaxáció állapotának elérése és a tudatosság fejlesztése. Óráink része a mantragyakorlás, az ászanák és légzőgyakorlatok, mesterünk, Swami Satyananda által kifejlesztett jóga nidrá mélyrelaxáció, valamint az adott csoport szintjének megfelelő meditációs technikák, már a kezdő szinttől kezdve. Az órákon így nem csak a testet, hanem az energiarendszert, az elmét és a lelket is tápláljuk, megismerhetjük a tudat tartalmait, ami hosszú távú és rendszeres gyakorlással a spirituális tudatosság kifejlődéséhez vezethet.

Kis létszámú órák
A vírushelyzetre való tekintettel és látogatóink egészsége és biztonsága érdekében maximum 9 fő vehet részt óráinkon az ajánlott másfél méteres védőtávolság betartása  miatt. Az órákat minimum 6 fő jelenléte esetén tartjuk meg.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Előzetes regisztráció nélkül nem fogadunk érdeklődőket az óráinkon. Köszönjük a megértést!

Jelentkezési határidő
2020. szeptember 25.

Alkalmi ár
2600 Forint/alkalom

Kedvezményes 10 alkalmas bérlet
18000 Forint/10 alkalom. Tovább a bérlet vásárláshoz.

Központ szabályok
Kérjük, olvasd el itt, mielőtt eljössz hozzánk! Köszönjük!

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!